Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ostatnie kolejki z braku czasu na anazlizy poszły słabo głównie przez kontuzje nie sprawdziłem że ktoś nie zagrał zarobki po 0.01 w dwóch kolejkach
Cena eth wzrasta obecnie więc cena graczy w eth spada, mls i japonia również ceny troche spadają bo ruszyła juz Europa pełną parą a tam bliżej
końca sezonu niż początku. Będę się też przestawiał na Europe.
Sporo starych kart sprzedaje z MLS i Japoni w eth ze stratą ale w euro większość na mocnym plusie. zmieniam karty na Europe. Mls bede odkupował styczeń, luty.
Weekend za nami, miałem 3 składy d4 america, d4 global i d3 global.
D4 global swoje 0.02 eth
D3 nawet spoko gdyby Nani nie zmarnował karnego była szansa na karte
D4 america do zapomnienia.
W tygodniu poszło marnie zbyt dużo rotacji na weekendzie tylko 0.01 brakło niecałego punktu do 0.02 eth. wystawiałem też global america d4 bez fajerwerków.
Ostatni weekend wystawiłem 3 składy global d4, america d4 i chalenger d4 czyli ligi europejskie niższe skupiam się na holenderskiej.
Zgarnięte 0.02 z global d4 reszta słabiej.