Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A co Ci da uzbieranie 10k znajomych na tej apce ? Czy Ty dostaniesz jakiś % z tych 10k osob, ktore bedzie korzystac z apki ? Wtedy dochód pasywny by się uzbierał tak ?
(27-03-2021 14:46)shf napisał(a): A co Ci da uzbieranie 10k znajomych na tej apce ? Czy Ty dostaniesz jakiś % z tych 10k osob, ktore bedzie korzystac z apki ? Wtedy dochód pasywny by się uzbierał tak ?
Wszystkie opcje zarobkowe są objęte programem partnerskim na aż 8 poziomach. Od zakupów na przykładowym allegro, przez samo używanie apki, po kilkanie w reklamy.
(27-03-2021 18:43)Bemowiak napisał(a): Zastanawia się czy warto się zalogować. Ja na pewno nie będę miał poleconych praktycznie
Masz telefon z androidem ? Jeśli tak to sporo zarobisz na testowaniu gier. Są gry za które płacą nawet do 33 $ za test... choć raczej standardem są od 1 do 10 $. Osobiście na początku właśnie tylko głównie na tym zarabiałem. Jeśli skorzystasz z refa daj znać a pomogę w zaliczaniu gier sporo z nich pamiętam i wiem jak niektóre szybko zaliczyć.
Czy było warto... I tak i nie... Przez cały okres ~100 niemców zarobiło dla mnie więcej niż ~9000 polaków. Wiec jak ktoś chce też bawić się w promocje tej apki to zdecydowanie na "zachodzie" mają lepsze stawki a co za tym idzie my mamy lepsze prowizje.