Dzień 42
Witam Was w to niedzielne popołudnie. Kolejny tydzień za nami, a zarazem kolejny wpis do dziennika. Standardowo lecimy w punktach:
1. W dalszym ciągu odbieram tokeny z kraników takich jak Publish0 oraz SmartX
2. Używam przeglądarki Netbox, za co codziennie dostaje darmowe NBX. Nie jest tego dużo, ale powolutku się zbiera. W ciągu tych 42 dni udało się na przeglądarce zebrać ponad 94 NBX. Jeżeli chcesz zarabiać ze mną to zapraszam do postu powyżej!
3. Sprzedałem swoje YODA w odpowiednim momencie. Ja sprzedawałem jeszcze za około 400 satoshi. W chwili obecnej cena oscyluje w okolicy 180 satoshi i leci w dół. Wymieniłem je na NBX, które obecnie leżą sobie na giełdzie.
4. Wziąłem udział w kilku dropach takich jak:
- OPTA
- MarcoPolo
- Pyrrhos
- Rowan Energy
Wszystkie obiecujące. Działamy i powiększamy swój krypoportfel!
5. Zakończyło się głosowanie na CoinDeal. Udało mi się głosować w każdy dzień, więc mój portfel zasili około 180 CDL. Wypłata na początku marca.
6. Kolejna wypłata z Publish0x wpadła na moje konto. Powoli, powoli i do przodu.
7. Zleciłem wypłatę z Trading212, około 300 złotych zasili moje konto. Na pewno część tej kwoty zainwestuje w NBX, reszta zapewne pójdzie na głupoty

. Na koncie zablokowane jeszcze mam 61 złotych, które czeka na minięcie 30 dni i także będzie zlecone do wypłaty.
8. Zarejestrowałem się w ClipClaps. Uzbierałem tam jakieś 15$. Zobaczymy czy wypłacą na moje konto PayPal
9. Obecnie na FP znajduje się 266 użytkowników. Są pytania na PW, więc wiadomo mniej ludzi, ale aktywni. To ważne w tej branży.
10. Życzę miłego tygodnia wszystkim czytelnikom. Tak jak pisałem wyżej, dziennik zmienia się w tygodnik (chyba, że pojawi się coś ciekawego - jakaś bomba - to będzie wpis bonusowy w środku tygodnia)
Obecny portfel (wartość: 20,04$):
- 720 EVEN
- 216 NBX
- 118 CDL
- 8,49 BAT
- 4695 SAT
- 0,01739 ETH
- 7000 NAMTT