Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€.
Sprawdź:
Mikey Wysłałem Ci całe info na PRIV, bo trochę tego jest. pixel21 Obrót bonusu się "kasuje", kiedy zejdziesz poniżej 1€. Generalnie obrót jest duży, ale da się go zrobić i jeszcze niezłą kasę uzbierać do wypłaty, czego przykładem jest Pan wyżej.
(06-04-2017 22:19)xjointmanx napisał(a): Dziala to jeszcze ? To jutro wplace 5€ I napisze jak poszlo w co gracie ?
xjointmanx Ze slotów polecam Jolly's Cup i El Torero. Warto spróbować w nowych grach, bo możliwe, że będą więc sypać przez jakiś okres czasu. No i jest jeszcze ruletka.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2017 22:23 przez DC1.)
@MAZIK
Nie opłaca mi się zakładać Skrill'a. Bo miałem konto na PINNACLE i stawiałem zakłady przez konto bankowe i było OK bo kasa szła przez pośrednika WORLDPAY który obsługuje też inne normalne biznesy. Teraz PINNACLE nie ma i musiałem się przerzucić na STS (stawiam tylko e-Sport). Także Skrill jest mi zbędny.