Dzień 3,4/60
Ogólnie sprawa wygląda tak, że na dzień dzisiejszy liczba polubień wynosi:
czyli od ostatnich 2 dni przybyło łącznie fanów: 2103 fanów przez 2 dni, oraz wydane:
![[Obrazek: c82bce8e0d81dcbbddec67bf9c5c9ef6.png]](https://i.gyazo.com/c82bce8e0d81dcbbddec67bf9c5c9ef6.png)
czyli nie jakoś tragicznie, ale najlepiej też nie..
Niestety przez moją głupotę zbanowałem sobie jedyne źródło płatności tj. karte firmową dzięki której mogłem generować faktury które potem sobie mogłem wliczać w koszta..
No, ale cóż poczekam 2 tyg na nową akrtę i bd git, do tego czasu ustawie większe limity, żeby płatność przebiegała rzadziej.
Dla zainteresowanych wklejam również statystyki z ost.7 dni.
Dzisiaj prawdopodobnie niestety nie dojdzie dużo lajków ze względów takich, że mam do opłacenia na FB Ads 900zł, i do czasu kiedy tego nie zrobię reklamy nie działają - a zrobię to dopiero pod wieczór bo wtedy będe miał taką możliwość. Z racji tego, jutro je##e konkretnie i liczę na 2-3k przyrost lajków..
Ogólnie liczę, że w tym miesiącu wszelakim nakładem sił i $$ uda mi się dobić do tych 60-70k, chociaż będzie to b.ciężkie - lecz do zrobienia :>.
Co do polubień FP - wykres wykazuje takie dane:
Ogólnie mam zamiar dać tutaj na stałe 40zł dziennego budżetu i dojść do 0,04-0,05 bo ciężko będzie o ile wgl się uda dojść do 0,01 - lecz czas pokaże.
40zł przy stawce 0,04 dałoby mi 1000lajków, więc było by to na prawdę satysfakcjonujące!