Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! » Nowa strona twórców drakemoon!

Autor Wiadomość
RE: Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start!
Sprawdź:
Odpowiadając na pytania wszystkie wyżej pytania.

1. Nie trzeba mieć cs:go by móc wymieniać się rzeczami z tej gry.
2. Nawet jeśli ktoś by miał twoje hasło i login ze steam to nie zaloguję się nie mając dostępu do maila lub telefonu z tokenem.
3. Ja wpłaciłem 10$, ale nie żeby wypłacić tylko by dostawać centy z refów. Z wypłatą nie miałem żadnego problemu. Na drugim koncie mam 8$ i spróbuje coś tam ugrać by sprawdzić czy rzeczywyiście trzeba wpłacać, aby wypłacić.
4. Big ma duże szanse ugrać tym bardziej patrząc na skład gdzie jest gob b, LEGIJA i tabseN. W przeciwnej drużynie tylko bubble i
v1c7oR coś graja Smile

Matoro132, dumny członek http://zarabiam.com od May 2016.
(14-01-2017 15:54)Matoro132 napisał(a):  Odpowiadając na pytania wszystkie wyżej pytania.

1. Nie trzeba mieć cs:go by móc wymieniać się rzeczami z tej gry.
2. Nawet jeśli ktoś by miał twoje hasło i login ze steam to nie zaloguję się nie mając dostępu do maila lub telefonu z tokenem.
3. Ja wpłaciłem 10$, ale nie żeby wypłacić tylko by dostawać centy z refów. Z wypłatą nie miałem żadnego problemu. Na drugim koncie mam 8$ i spróbuje coś tam ugrać by sprawdzić czy rzeczywyiście trzeba wpłacać, aby wypłacić.
4. Big ma duże szanse ugrać tym bardziej patrząc na skład gdzie jest gob b, LEGIJA i tabseN. W przeciwnej drużynie tylko bubble i
v1c7oR coś graja Smile

Bez wpłacania też można dostawać pieniądze z refów. Na początku mi nie zaliczało, ale teraz jest git. Co do tradowania, to jak dojdziesz do sporej ilości ofert itd. to musisz mieć cs:go i chociaż raz w niego wejśc, aby steam zaliczył.

Przez kilka dni miałem 0 centów z refów, a teraz po 1 cencie za refa wleciało, bez wpłaty.
1. O to oszukali mnie z tymi refami bo na supporcie pisali, że trzeba wpłacić xd Z tego co mi się wydaje to refy zaliczają się dopiero po zaliczonym meczu. Jak narazie mam ok 140refów z których dostałem 3$, więc nie jest źle.

2. Bez cs'a też da się obejść chyba, że zarabiamy na patternach to już trzeba go mieć, ale tak do wymian typu 1:1, 2:1 itp to niekoniecznie. Wiem, że niektóre strony weryfikują czy ma się cs'a, ale te od drakemoona nie sprawdzają tego.

(14-01-2017 11:50)Ogniemimieczem napisał(a):  @[aero2]

Nigdy się tym nie przejmowałem tak na prawdę, niby konta steam są zabezpieczone przed logowaniem przez inne przeglądarki czy też te wysyłanie całych skinów też mają jakieś zabezpieczenia. Jakoś się o to nie boje.
Ps. postawiłem 12 dolców na
Rogue VS.
BIG (BO3)
2.35
$12.05

meczyk za 3h. Jak to ugram. to coś sobie już spróbuje wypłacić.

Nie dziękujcie za trafny typ Big Grin

czekam na zaakceptowanie środków bo trochę to u nich trwa a nie instant.

więc jakieś te skiny przytulę tak myslę
(14-01-2017 16:24)Matoro132 napisał(a):  1. O to oszukali mnie z tymi refami bo na supporcie pisali, że trzeba wpłacić xd Z tego co mi się wydaje to refy zaliczają się dopiero po zaliczonym meczu. Jak narazie mam ok 140refów z których dostałem 3$, więc nie jest źle.

2. Bez cs'a też da się obejść chyba, że zarabiamy na patternach to już trzeba go mieć, ale tak do wymian typu 1:1, 2:1 itp to niekoniecznie. Wiem, że niektóre strony weryfikują czy ma się cs'a, ale te od drakemoona nie sprawdzają tego.

Gdyby każdy kto ma steama mógł brać 5$ to sam bym zrobił 500 kont i sobie wypłacał Tongue

140 refów i 3$ to malutko. Na niektórych stronach dostaje się nawet 25 centów za refa Smile
Czemu nie dostaje nic z refów, chodź widzę że coś tam grają. Jedynie zalicza mi za refa 0.01$
Postawiłem na mecz dzisiaj około 14 był, do tej pory zakład nierozliczony, ktoś ma podobnie? Smile
Poszło na VP 5 dolców Big Grin Ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo Tongue
(14-01-2017 19:14)Ogniemimieczem napisał(a):  Postawiłem na mecz dzisiaj około 14 był, do tej pory zakład nierozliczony, ktoś ma podobnie? Smile

Dość długo się czeka, aż zamkną mecz

Mecz się skończył z 6-7 godzin temu Big Grin a nierozliczone dalej, obijają się strasznie tam Big Grin
Wątek zamknięty