Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! (/Temat-Obstawianie-meczy-e-sport-Drakelounge-5-na-start-142779) |
Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! - Matoro132 - 11-01-2017 16:06 Witam. Serdecznie zapraszam na nowo otwartą stronę twórców drakemoon oraz drakewings. Jest to strona, na której mamy możliwość obstawiania meczów w takich grach jak: cs:go, lol, dota 2 oraz overwatch. Aktualnie jest dość ciężko zalogować, ponieważ strona jest oblegana przez użytkowników, ale myślę, że z czasem będzie stabilnie. Aby otrzymać na start 5$ trzeba zalogować się na stornie drakelounge i wpisać w zakładce "promo code" kod promocyjny "sezarabiam". Skiny do wypłaty zaczynają się od 10$. Jeśli coś wypłacę to dowód zamieszczę w załączniku. Inne strony twórców drakelounge bezproblemowo wypłacają, więc myślę, że tutaj również nie będzie żadnego problemu z wypłata. Tymczasem zapraszam do korzystania z mojego kodu promocyjnego oraz życzę samych wygranych Wypłata RE: Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! - Miazgus - 11-01-2017 20:34 Ciekawa oferta, mam nadzieję, że dodadzą więcej skinów do depozytu bo aktualnie nie ma nic lepszego poza skrzynkami Obstawię "pewniaki" i jakoś się uzbiera do 10$ 2 Na pierwszy rzut Kinguiny RE: Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! - Matoro132 - 11-01-2017 20:49 Ja również mam taką nadzieję Ja postawiłem na Tyloo. Już wiele razy ta drużna zaskakiwała na niskich procentach i mam nadzieję, że tym razem też zaskoczy Patrząc przeciwko komu graja, na ich ostatnie mecze oraz na to co piszą ludzie na hltv i reddicie to warto spróbować RE: Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! - DorszGaming - 11-01-2017 21:39 Kiedy ja się ostatnio w obstawianie bawiłem Znowu czas zacząć, szczególnie jak mam czym grać RE: Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! - BuySellProfit - 11-01-2017 23:31 Trzeba coś wpłacić, żeby wypłacić? RE: Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! - Miazgus - 12-01-2017 13:12 (11-01-2017 23:31)BuySellProfit napisał(a): Trzeba coś wpłacić, żeby wypłacić? Z tego co widzę teraz to najtańszy skin do wypłacenia kosztuje 10$ więc albo z tych 5$ zrobisz 10$, albo dopłacisz 5$ z własnej kieszeni. Czy tylko mi nie wyświetla już żadnych meczy? RE: Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! - GPlayer - 12-01-2017 14:46 Z dodatkowych rzeczy dodam, że wpłacenie 5$ nie pozwala nam wybrać 10$. Trzeba zagrać za trochę coinsów RE: Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! - BuySellProfit - 12-01-2017 14:55 Widzę za remis nie zwraca się kasa. RE: Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! - GPlayer - 12-01-2017 15:08 (12-01-2017 14:55)BuySellProfit napisał(a): Widzę za remis nie zwraca się kasa. Może trzeba poczekać, bo tego mogli nie przewidzieć RE: Obstawianie meczy e-sport Drakelounge 5$ na start! - Matoro132 - 12-01-2017 16:02 Również czekam, aż dostane zwrot pieniędzy z remisu. Mecz jeszcze nie jest "zamknięty", więc mam nadzieje, że to tylko kwestia czasu. Co do wypłaty to, aby przykładowo wybrać 10$ trzeba zagrać za 10$ :/ Oby po jakimś czasie to znikło. |