Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Pomoc przy facebooku/youtube » Zadajesz pytanie a ja odpowiem

Autor Wiadomość
RE: Pomoc przy facebooku/youtube
Sprawdź:
Treść spamu zmieniam co kilka postów, spam do odbiorców jest na pewno dopasowany, przyczyną może być że w każdej wiadomości wrzucam ten sam link do youtube'a?
golleador No i tutaj mamy konia pogrzebanego Big Grin
Już kiedyś pisałem że obecnie łatwiej jest spamować subami niż linkami do youtuba beka beka beka
Glosy: golleador (+1)
No cóż przynajmniej znam swój błąd
Potrzebuję pozyskać wartościowe lajki na FanPage by część przynajmniej z nich była aktywna(lajkowała posty, komentowała). Jak lub od koga można kupić takie lajki?
Dodam że FP nie jest ani jakiś ero czy tam subsms. Zwykły FanPage strony internetowej.
AntoniJak Polecam rozwinąć kontent i wtedy zajać się promocją. Osobiście sam też polecam profesjonalne firmy ale nie wiem czy jest sens ograniczania się do samego adwords. Ciężko cokolwiek powiedzieć gdyż nie umiem czytać w myślach i nie wiem jakiego rodzaju filmiki posiadasz. Przerabiać na 100% nie będziesz musiał gdyż oni zajmują się tylko promocją. Jaki rodzaj ingerencji w film mówisz?

seba274 Na podobne pytanie było już dopowiadane. Fanpage to zbiór osób zainteresowani daną tematyką. Reklama/spam/zapraszanie znajomych itp itd wszystko to może sprawdzić że ludzie się zainteresują daną tematyką a na pewno jakiś procent ludzi zostanie.
1. Jak byś zmonetyzował ponad 500tyś fanów na fanpage kobiecych ( wiek 16_24 ).
2. Metoda na wstawianie linków w komentarzach facebook na stronach.

P.S Świetny temat.
(01-02-2017 08:00)prololex napisał(a):  1. Jak byś zmonetyzował ponad 500tyś fanów na fanpage kobiecych ( wiek 16_24 ).
2. Metoda na wstawianie linków w komentarzach facebook na stronach.

P.S Świetny temat.
Jeśli te kobiety są aktywne to może jakiś sklep z koszulkami/gadżetami albo sprzedawaj reklamę na fanpage
prololex
1.Pisane było wiele razy.... Koszulki, sklep, współpraca z firmami, patronite, dotacje, promowanie innych rzeczy, reklama ogólnie wszystko zależy od twojej wyobraźni... Nie ma żadnego schematu.
2. Nie rozumiem pytania
Glosy: prololex (+1)
(01-02-2017 16:45)piotrgk4 napisał(a):  @[prololex]
1.Pisane było wiele razy.... Koszulki, sklep, współpraca z firmami, patronite, dotacje, promowanie innych rzeczy, reklama ogólnie wszystko zależy od twojej wyobraźni... Nie ma żadnego schematu.
2. Nie rozumiem pytania

1.Pierwsze pytanie zadałem z ciekawości, zarobiłem trochę na fp ale chcę znać pogląd innych na ten temat.
2. Komentowanie cudzych postów na fanpagach linkiem.
Brak dostępu do usługi Google

Juz moje 15 konto leci. Support nie odpisuje. Stratny jestem już 8 tysięcy złotych na YouTube. 2 konta gdzie mam adsense dostep do YT tez zbanowali. Dlaczego ku*wa wszyscy moga korzystac z yt i zarabiac z YT nawet jak mieli raz bana. Jaraz dostałem i leci wszystko łeb na szyję. Co ja robie zle??????????????????????????????????????????????????????

KTO MI POMOŻE DOSTANIE ODE MNIE 1000 zł NAGRODY

xsl2142, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
Odpowiedz