(11-09-2017 20:24)Snaggy napisał(a): Byłem na spotkaniu, obiecali złote góry. Pojezdziłem po ich partnerach typu stacje itp. Nikt nie słyszał o tym nawet. Żenada.. Na końcu ich zapytałem czy oni już coś zarabiaja, fajnie patrzylo się na ich miny.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Łałałiła wielkie mi halo.
Jak doladowuje kartę cashback Tesco w sklepie to panie mnie pytają co to takiego i co mi to daje - one nie mają pojęcia a mi przychodzi kasa za zakupy ?
Tak samo Orlen, czy Biedronka która właśnie dołączyła. W kolejce kolejnych 25 sieci.
Wszystko działa tylko trzeba się zainteresować. Dla klientów jest to zupełnie za darmo i bez żadnych zobowiązań
Chętnie pokażę na priv jeśli ktoś potrzebuje ?
(20-10-2017 00:21)rachman napisał(a): @Emtee pokaż ile zarobiłeś i podaj adresy sklepów które sprawdziłeś sam że współpracują bo wielu z nas było w placówkach które rzekomo współpracują z nimi a nikt o nich nawet nie słyszał. Inaczej nie zyskasz za grosz wiarygodności. Najlepiej idź pieprzyć takie banialuki po fejsie. Tu niestety już musisz pakować konkretne sprawdzone info bo nie piszesz do ludzi którzy nic nie wiedzą tylko takich którzy parę spraw już zweryfikowali osobiście więc wydajesz się śmieszny w świetle faktów po prostu.
Zapraszam na priv. Dam Ci bezpośredni kontakt do ludzi, którzy zarobili odpowiednio 200 i 100tys.
To że w placówkach sieci nie wiedzą o programie, nie znaczy że nie działa. Bo robię zakupy w Tesco, Orlen i biedronce regularnie i panie nie wiedzą o co chodzi, nie mają pojęcia a ja zwrot pieniędzy dostaje.
(20-10-2017 15:56)rachman napisał(a): Mnie lista nie interesuje podawana przez nich. U mnie żaden carrefour nie wie o co kaman mimo że twierdzili już parę lat temu że na bank współpracują z nimi. Skoro trafiłeś na jakiś to zapytam ponownie z ciekawości jak nie zapomnę jak kiedyś się wybiorę bo rzadko tam bywam
Większe znaczenie ma realna sytuacja a nie to co oni gadają czy napisali. Niestety zbyt często "wymijali" się z prawdą
Jak chodzi o czas to powiem Ci że jak wchodzili do Polski już gadali o kerfurach itp. że już że lada dzień i inne bzdety a lata mijały i cisza... nie gra roli kwestia poinformowania pracownika gdy chodzi prawie o dekadę
Ciekawe czy teraz coś się zmieniło. Proszenie właściciela stacji czy super marketu ... żenada. Lepiej stanąć pod tym sklepem i prosić o złotówkę. Szybciej bym uzbierał niż ten właściciel który nie siedzi tam 24h podjedzie i te parę groszy mi zaliczy 
Zarobiłeś 1500 na miesiąc około a ile na miesiąc płacisz składek zdradź jak możesz który pakiet opłacasz.
Co do przyszłości - jeśli ona tak się ma kreować jak do tej pory że mimo upływu prawie dekady bytności w PL - podstawowe obietnice nie zostały spełnione nawet w jednej setnej, gdy firma jest znana bardziej ze spraw sądowych w innych krajach i kilkuletniego postępowania w naszym zamiast z realnych oszczędności to ciężko to widzę. No ale to Twoja broszka czy chcesz tracić na to czas.
I po raz kolejny. W sklepach to działa, chociaż pracownicy nie wiedzą.
Co do opłacania pakietu, widać mało uważnie słuchałes bo niezależnie od tego który pakiet wykupisz (jednorazowo) później miesięcznie jest 225zl co w matrycach zagranicznych niezależnie od nas zaczyna pracować I wypłaca ponad2k zł.
I tak, znamosobiscie I na własne oczy widziałam konta ludzi którzy tak zarabiają.
Nie wierz dalej. Poczekaj do sierpnia i premiery aplikacji eyetime ?