Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja jakby co się piszę na taką grupę na FB Nie wypowiadałem się tu wcześniej ale czasem podpatruje wyniki i chętnie bym się przyłączył do takiej dyskusji
(21-10-2016 08:50)ma_ko napisał(a): Ja jakby co się piszę na taką grupę na FB Nie wypowiadałem się tu wcześniej ale czasem podpatruje wyniki i chętnie bym się przyłączył do takiej dyskusji
Bardzo mnie to cieszy, na fb będzie duuuużo wygodniej, uwierzcie Jak będzie chętnych z 10 osób to założę grupę i tam sobie pogramy. Ale tutaj też będę dodawał tak jak do tej pory.
(21-10-2016 10:12)Mea napisał(a): Co myślisz o Termalice po ładnym kursie 4.10?
Osobiście nie gram i nie polecam grać naszej Ekstraklasy, bo jest strasznie wyrównana i tutaj każdy może wygrać z każdym. Ale jeśli chcesz znać moje zdanie to chłopaki z Wisły coś tam zaczęli punktować ostatnimi czasy, a Termalica w końcu musi przegrać, aczkolwiek nie jest powiedziane że przegra dzisiaj. H2H przemawia dzisiaj za Wisłą lub remis - w 4 ostatnich meczach na stadionie Krakowian padał remis z Termalicą 2:2 oraz 0:0, a na stadionie Niecieczy górą była Wisła 2:4 oraz 1:3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2016 10:22 przez dawbet.)