Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Skrzyneczki poczyszczone, pozostawiłem wam wiadomości przychodzące z ostatnich 3 tygodni skonfigurowałem też ręczne czyszczenie skasowanych wiadomości (katalog usunięte). Teraz wiadomości i funkcjonalności działają znacząco szybciej - tak jak powinny
W końcu ktoś to zrobił za mnie, dzięki czekałem na ten moment
U was też jest taki "bug" że pokazuje stan "wszystkich" wiadomości w liczbie, jaka była poprzednio? tzn. przed wyczyszczeniem
(28-08-2016 10:15)Scoobyx napisał(a): W końcu ktoś to zrobił za mnie, dzięki czekałem na ten moment
U was też jest taki "bug" że pokazuje stan "wszystkich" wiadomości w liczbie, jaka była poprzednio? tzn. przed wyczyszczeniem
Scoobyx Też tak miałem, ale wyczyściłem cookies i już pokazuje normalnie
Admin Ugh, w końcu skrzynka oczyszczona Nigdy bym chyba jej nie wyczyścił.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2016 19:04 przez Meloman.)
@Admin:
na takie zmiany trzeba nie tylko mnie jak i pozostała resztę użytkowników dłużej informować (można taką faze wprowadzić nawet za 65-80 dni)
po drugie te które miałem niedawno wiadomości w skrzynce dotyczyły były one WAŻNE - straciłem przez was nie tylko korespodencję ale możliwość "zarobienia" paru groszy.
ja to samo straciłem mase przydatnych informieacji, kont które nakupowałem, takie informacja powinna przyjść mailowo bo nie każdy tutaj czyta wszystko na forum bo czasu na to nie ma
(06-09-2016 14:34)demek1987 napisał(a): ja to samo straciłem mase przydatnych informieacji, kont które nakupowałem, takie informacja powinna przyjść mailowo bo nie każdy tutaj czyta wszystko na forum bo czasu na to nie ma
DZIEKI WIELKIE
Nie musiałeś wogóle "szperać" po forum. Była informacja w nagłówku - pasku na samej górze strony.
(06-09-2016 14:34)demek1987 napisał(a): ja to samo straciłem mase przydatnych informieacji, kont które nakupowałem, takie informacja powinna przyjść mailowo bo nie każdy tutaj czyta wszystko na forum bo czasu na to nie ma
DZIEKI WIELKIE
Nie musiałeś wogóle "szperać" po forum. Była informacja w nagłówku - pasku na samej górze strony.
DZIEKI WIELKIE
najwidoczniej za mała!!!!
Była DUŻA czerwona czcionka - trzebabyło być ślepym żeby jej nie zauważyć
Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.