Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(04-08-2016 19:45)pilonek napisał(a): ja mam na 6przeglądarkach fajnie że to działa jak nie są uruchomione wystarczy mieć włączone komputer 6przeglądarek???są tylko 3 no ale nie jeden komputer pracuje ;D
Ja też 2 maszyne odpale Tylko żeby wypłacali, bym jakiś uptade zrobil
Nie obraź się, ale to czysta głupota. Ludzie są jednak nieskończonymi marzycielami Wolicie tracić czas na takie coś, bo wierzycie, że a nóż a widelec za "nic" coś dostaniecie Gdyby ten czas i uwagę niektórzy poświęcili na programy które płacą mniej, ale płacą to by przynajmniej coś z tego mieli
Cześć.
Dopiero zaczynam przygodę z BitMiner.
Pytanie.
W jaki sposób zdobyć bitcoin address? W faq znalazłem informację o tym, że aby otworzyć portfel bitcoin, mogę zarejestrować się na stronie EXMO. Tak też zrobiłem, ale nie znalazłem adresu bitcoin. Dzięki.