(05-05-2016 21:10)Max998 napisał(a): Znalazłem na olx.pl kartę graficzną taką jaką szukam i to w mega promocyjnej cenie niemal o 500zł. taniej. Sprzedający pokazał zdjęcia i twierdzi, że jest nowa z gwarancją 36 miesięcy od producenta. Jak myślicie, warto się skusić czy raczej nie ma co ryzykować? Jeśli zdecyduję się na zakup to oczywiście poprzez pobranie i sprawdzenie zawartości przesyłki przy kurierze. Jakbym otrzymał paragon/fakturę to nawet dla pewności bym ją wysłał na serwis z powodu jakiejś drobnostki żeby ją sprawdzili lub wymienili na nową, zawsze to jak mówię 500zł. do przodu. 
Na 100% fejk, nie zawracaj sobie głowy tą ofertą. Koleś zapewne gdy wspomnisz o wysyłce za pobraniem rozłączy się lub coś w ten deseń
Z twojego tematu wyczytałem, że chcesz kupić GTX 980 Ti. Imo radziłbym się wstrzymać, jutro papierowa premiera nowych Pascali, w czerwcu pojawią się w sklepach GTX 1070 oraz 1080, możliwe , że również 1060.
GTX 1070 ma być na poziomie GTX 980Ti +- 5% , nowsza technologia , karta szybsza i jej cena będzie niższa niż obecna 980Ti i to sporo niższa. 2000zł myślę że to max. za 3k kupisz GTX 1080 który będzie wydajniejszy od 980Ti o jakies 20-25%.