Częśc!!!
Długo mnie nie było, ale praca obowiązki i m.in. dziecko nie dalo mi tyle czasu

nO OK, TROCHE LENISTWO

Ale wracam, ciągle zarabiam, może nie tyle ile bym chciał ale nie najgorzej. Te 20-30 zł dziennie by wyszło

Dziecina jutro kończy w sumie za kilkanascie godzin 2 miesiące, i powiem wam że nic lepszego w życiu mi się chyba nie zdarzyło

Zdrowa i szczęsliwa, spokojna więc i czasu troche wolnego czasem jest
A co do zarabiania, wracam z inwestycjami. Jako, że zacząłem też trenować na siłowni

Nie mam za duzo czasu na siedzenie przed kompem czyt. praca stacjonarna, dziecko, żona, siłownia i mam dzień zawalony, a lubie jakis serial odpalić albo film, jeszcze studia... ufff... Czasem z łóżka się wstawać nie chce hehe
Tak czy siak:
Może nie dużo ale zamierzam powoli inwestować w kilka programów nie wiem czy w TM teraz wchodzić już, bo jednak działa już prawie rok z tego co kojarze, więc długo, ale może się nie znam. Jest jednak kilka nowych programów w które zamierzam po 10-20 dolców wpłacić, jak ogarnę trohce jak działają i jaką strategię obrać, z zarobionych pieniędzy z 2 sposobu będę dorzucał stopniowo żeby dojśc do poziomu 100$ na czysto co tydzień. 400 $ miesięcznie zarobku na czyst chciałbym zrealizować do ok marca 2016. Byłoby mi bardzo miło