![]() |
Młody tata - druga płaca :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Młody tata - druga płaca :D (/Temat-Mlody-tata-druga-placa-D-120015) |
Młody tata - druga płaca :D - mireck - 23-08-2015 18:03 Siemka,
Jestem Mirek z Gdańska (nie, nie jestem handlarzem ![]() ![]() Żonę mam od 16 maja br ![]() ![]() A już za parę dni rodzi mi się córeczka (czekam na pępkowe) ![]() Zarabiałem kiedyś trochę na handlu na allegro, buxach, inwestycjach hyipy itp. Zasmakowałem prawie wszystkiego. Jednak zawsze za szybko się poddawałem. ![]() ![]() Teraz jako, no już prawie świeżo upieczony tata mimo że z żoną nie klepiemy biedy, bo sam w realnej pracy zarabiam prawie średnią krajową ![]() Ponieważ w ostatniej kumulacji wielkiego lottka nie wygrałem 35 mln ![]() ![]() ![]()
Ok a teraz chwile o celach (zarobkowych) na wrzesień i koniec sierpnia Główny cel: Zarobić 1000 zł i ustabilizować ten zarobek na kolejne miesiące Cele mniejsze:
Ogarnąć zakupione poradniki i zacząć wykorzystywać ich potencjał Szukać własnych nisz ![]() Poświęcić na zarabianie w internecie przynajmniej 1h dziennie w tygodniu i 4h w weekendy (trenować systematycznośc) Najbliższe cele życiowe:
![]() Dobrze oblać dziecko na pępkowym ![]() Wstawać w tygodniu codziennie o 6.30 Obszar planowanych zarobków na ten okres : Allegro/shorte.st ZAROBIONE: 0/1000zł RE: Młody tata - druga płaca :D - paweuq - 23-08-2015 18:09 Powodzenia! ![]() RE: Młody tata - druga płaca :D - wichos69 - 23-08-2015 18:33 Zapowiada się ciekawie zobaczymy co z tego wyjdzie, będę doglądał. Dobrze, że poważnie podchodzisz do życia zwłaszcza przy narodzinach dziecka, ja jeszcze do tego etapu nie doszedłem mimo że mieszkamy razem z narzeczoną, póki co na horyzoncie nie ma planów na potomka ![]() Powodzenia ![]() RE: Młody tata - druga płaca :D - Maersk - 23-08-2015 18:34 Powodzenia i wytrwałości, bo jak w końcu sam napisałeś - Nie robisz tego tylko dla siebie ![]() RE: Młody tata - druga płaca :D - Arko021 - 23-08-2015 18:36 powodzonka i żeby dziecko zdrowe było! ![]() RE: Młody tata - druga płaca :D - poduszka12 - 23-08-2015 18:40 Zapowiada się ciekawie ![]() Powodzenia i wysokich zarobków! RE: Młody tata - druga płaca :D - xllukaszlx - 23-08-2015 18:55 Powodzenia i zdrowia dla dziecka! ![]() RE: Młody tata - druga płaca :D - kariolmax - 23-08-2015 19:01 Powodzenia! Będzie to jeden z nielicznych dzienników które będę przeglądał z niecierpliwością! ![]() RE: Młody tata - druga płaca :D - kamilg49 - 23-08-2015 19:16 obserwuje, powodzenia ;D RE: Młody tata - druga płaca :D - Noozer - 23-08-2015 19:51 Powodzenia ![]() ![]() |