Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Poradnik Facebook Poster & Scheduler - absolutny "must have" dla facebookowych wyjadaczy !» Licencja 40$ którą odrobisz bardzo szybko jeśli zaczniesz używać tego programu! :)
(03-10-2015 12:23)dzejkobs napisał(a): Pozwolę sobie odświeżyć temat
Pytanie: jeśli mam program zainstalowany na laptopie a chcę używać go na kompie to co muszę zrobić aby działał?
Ewentualnie co zrobic gdy będę chciał wykonać formata na laptopie ?
Jedna licencja odpowiada jednemu PC. Nic nie zrobisz.
Ahh.. Jak cudownie wyrzucić prawie 200zł w błoto..
Dlaczego w błoto?
Napisane z TapTalka za pomocą iPhone.
Mikey Ponieważ kupiłem sobie komputer a program mam na laptopie.. Skoro jedna licencja odpowiada jednemu PC to już moja licencja już przepadła ;(
Przy wysyłaniu postów na grupie przy pomocy tego programu lipa troche, bo na kazdym linku wyskakuje weryfikacja obrazka gdzie trzeba zaznaczyc dany obrazek, chyba że tylko ja tak mam
(19-11-2015 16:58)kazik0o napisał(a): Przy wysyłaniu postów na grupie przy pomocy tego programu lipa troche, bo na kazdym linku wyskakuje weryfikacja obrazka gdzie trzeba zaznaczyc dany obrazek, chyba że tylko ja tak mam