Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat
Sprawdź:
Poradnik dokładnie przeczytałem i postanowiłem napisać parę słów, na chwilę obecną zapowiada się na prawdę solidnie i przedstawia realny sposób na stworzenie automatu z którego mam nadzieję będę czerpać niezłe zyski Pomysłu nie znałem wcześnie i jestem mile zaskoczony Ja polecam
Poradnik mam zaszczyt testować. Powiem tak zarobić się da z pewnością co przedstawiają ludzie wyżej, jednak jest jedna uwaga.
Ogranicz ilościowo sprzedaż, gdyż wiele osób z poradnika wie już o co chodzi i pisze to jasno. Pobierając poradnik liczba pobrań wskazywała na 15, jeżeli to prawda (a nie wątpię) to już dużo. Miejsc do promocji nie przybywa niestety każdego dnia, a jeżeli będzie sporo więcej osób to ludzie przestaną wykonywać zadanie.
(30-05-2015 18:15)rozekrr napisał(a): Poradnik mam zaszczyt testować. Powiem tak zarobić się da z pewnością co przedstawiają ludzie wyżej, jednak jest jedna uwaga.
Ogranicz ilościowo sprzedaż, gdyż wiele osób z poradnika wie już o co chodzi i pisze to jasno. Pobierając poradnik liczba pobrań wskazywała na 15, jeżeli to prawda (a nie wątpię) to już dużo. Miejsc do promocji nie przybywa niestety każdego dnia, a jeżeli będzie sporo więcej osób to ludzie przestaną wykonywać zadanie.
Pozdrawiam.
Jeżeli plik jest na sendfile (nie jestem pewny, dopiero kupuje) ilosc pobrac nie jest unikatowych, ktos mogl kliknac 2 razy / pobrac drugi raz, bo mial blad i tak dalej.