Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(08-04-2015 14:40)rayden napisał(a): Kurde, a założyłem specjalnie dla darmowej karty I cały misterny plan w pizdu!
To lepiej założyć w tej chwili tak jak wyżej pisałem albo konto w smart banku (ostatni bank bez opłat za kartę i konto) albo w banku Millennium gdzie wystarczy jedna płatność kartą na dowolną kwotę (znacznie łatwiej to osiągnąć niż np wymagane w innych bankach płatności 200-300 zł) i trzeba dokonać wpłaty na konto bankowe w kwocie 1000 zł miesięcznie (po zaksięgowaniu przelewu można go sobie z powrotem na swoje główne konto przesłać) po spełnieniu tych dwóch warunków opłaty za konto i kartę są zerowe.
Lokata 7% !!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2015 16:43 przez nitram.)
Nie ma żadnego wplatomatu Euronetu? Teraz stoją praktycznie przy każdym ich bankomacie.
Przelew gotowkowy zrobisz w każdym banku czy poczcie ale będziesz musiał zapłacić.
(08-04-2015 17:57)damianus627 napisał(a): Nie ma żadnego wplatomatu Euronetu? Teraz stoją praktycznie przy każdym ich bankomacie.
Powiedziałbym raczej, że niektóre ich bankomaty ma funkcję wpłacania pieniędzy.
690/4200 ich urządzeń (dane z strony euronet polska) ma taką możliwość.
Zainteresowałem się tym Bank Smartem i chciałem nawet założyć tam konto dzisiaj, ale jak zobaczyłem jaką mają opinię w internecie i jaki zerowy support reprezentują - to odechciało mi się tego konta Chyba ogarnę T-mobile sobie i już