Dawno nie pisałem, myślę że ten post was zdziwi, dlaczego zobaczycie niżej, od ostatniej wizyty pracowałem tylko jeden dzień i zarobiłem 98zł
475,98/600
To teraz co mam Wam do powiedzenia, doszedłem do wniosku że nie będę pracował na oszukiwaniu dzieci... Wielu z Was może powiedzieć, że nie jest to oszustwo bo jest regulamin i jest to legalne. Tak jest to legalne ale takie dziecko się podjara tym i będzie chciało dostać głupi telefon, a Ja za to dostaje 7zł.. 7zł za spieprzenie dziecku dnia czy nawet tygodnia, sorry ale to nie dla mnie, ciekawe Ci co będą chcieli mnie hejtować za to, czy popatrzyli by się w oczy ojcom tych dzieci, czy po prostu są przykładowymi no-lifami którzy boją się cienia, a w necie kozaki jak dresy na ławkach, sorry ale kończę z tym.
Teraz opiszę jak zarabiałem, robiłem fake konto, dodawałem znajomych przez maile, jedno konto miało średnio po 250 znajomych wrzucałem zdjęcie że wygrałem telefon i oznaczałem przez skrypt 50 znajomych i tak dwa razy po południu i dwa razy wieczorem i nowe konta następnego dnia, jak używałem 4 kont wypadało tak z 50zł, ale co mi z tego skoro zjebałem dzień 8 osobom+wku*wiłem kilku kolejnych rodziców. Dzisiaj postanowiłem usunąć wszystkie hasła do fake kont (łącznie ok 120, parę miało być na zagranicę, dużo nieużywanych), usunąłem dosłownie wszystko programy itd, a skypt usunąłem.
Mam zamiar teraz poczytać o opcjach binarnych, może popromuje real content tzn jakieś poradniki czy coś, ale priorytet to nauka o opcjach binarnych, kupie pewnie parę książek i wystartuje na demo koncie, tu będę pisał swoje poczynania na ten temat, przy okazji pobawię się na mniejsze kwoty na buku, bo PO NBA wystartowały więc można coś ugrać+trade na steamie+bety na csgolounge ale to nie jest pewne
Pozdrawiam Wszystkich, pamiętajcie karma wraca