Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
mi się zdaje że wydają te nagrody tylko dlatego iz bug był z ich winy wszystko sie sypło - i wcale nie planowali tyle nagród udostępnić, gdy się zorientowali o co chodzi zamkneli strone. Jednak mogę się mylić...
Witam.Jestem ucieszony że wygrałem PSP rock band bandle 3000.Mam pytanie jakiego ta konsola ma softa chodzi mi o wersje i jak długo trzeba czekać na przyjście kto już dostał to ile czekał ???
co?człowieku ogarnij się, jak to internet w Polsce nie będzie chodził, gościu masz jakieś braki w mózgu jak myślisz że będzie można oszukiwać na punkty
a ja słyszałem że zablokują LOCKERZ wszystkim posiadaczom neoSTRATY z tp i co uwierzyłeś lamusie.
a i nazwy państw pisze się z DUŻEJ litery
Heheeheh.... spokojnie cansis bo ci pikawa stanie
A odpowiadając na pytanie luki`ego (sądzę że chodziło że polski internet nie będzie działał na PSP) to nie masz się czy martwić bo to nie jest prawda. A co do zpiracenia to nie wiem, musiałbyś poczytać fora i trochę popytać ludzi. Słyszałem jedynie że w Wawie się tym zajmują
Siemka mam pytanie zna ktos kogos z warszawy kto zmniejsza softa w psp 3000 ?????? prosze o odpowiedz
Z gory dzieki Pzdr
(27-11-2009 20:05)Kleszczman napisał(a): Heheeheh.... spokojnie cansis bo ci pikawa stanie
A odpowiadając na pytanie luki`ego (sądzę że chodziło że polski internet nie będzie działał na PSP) to nie masz się czy martwić bo to nie jest prawda. A co do zpiracenia to nie wiem, musiałbyś poczytać fora i trochę popytać ludzi. Słyszałem jedynie że w Wawie się tym zajmują
Siemka widze ze znasz sie troche na psp wiec znasz kogos kto w warszawie albo wpoblizu kto zmienia softa w psp 3000
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2010 13:38 przez Rambo131.)
Jeśli będziesz studiował kiedyś w przyszłości to polecam Ci iść na archeologię Na razie wzorowo odkopujesz tematy a co będzie dalej to aż strach pomyśleć
BTW żeby nie było offtopu to poszukaj może na forach zajmujących się tematyką PSP a tam na pewno znajdziesz szybko rzetelną odpowiedź na Twoje pytanie