Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
restock?

Autor Wiadomość
RE: restock?
Sprawdź:
hmm, ale o 12 będzie już 1 Tongue
Cyzbz ju po restocku.wzlogowao mnie a gdy sie zalogowaem to mnie przekierowao na zielony kwadrat
no juz po Big Grin
I nie wiem, bo wpisałem dane przy zamawianiu nagrody i w momencie jak wcisnąłem redeem to mnie przeniosło na stronę główną restocku i nie wiem czy zaliczyło, czy nie...
już po, jak zwykle nic Tongue
no i lipa (jak zawsze)Tongue
ja tez mialem tak w zegarku, wypelnilem dane i po reedem now, wywalilo mnie na glowna strone restcoku
nagrod tyle co kot naplakal Tongue
(30-04-2010 17:49)trawel napisał(a):  I nie wiem, bo wpisałem dane przy zamawianiu nagrody i w momencie jak wcisnąłem redeem to mnie przeniosło na stronę główną restocku i nie wiem czy zaliczyło, czy nie...

Miałem to samo! Ale to oznacza, że nie wyszło, bo powinno sie pojawic potwierdzenie
Mi tez nie zaliczylo CoDMW2 ale zdarzylem jeszcze na Halo2 Big Grin
Fajnie że, kategoria electronics mi się wczytywała jakąś minutę :|
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: