Sprawdź:
(08-09-2017 14:21)Pavvlo napisał(a): (07-09-2017 19:49)11natinka11 napisał(a): (07-09-2017 18:07)Pavvlo napisał(a): @11natinka11 mam pytanie co zrobić jak każda ankieta kończy się tekstem typu Upss ta ankieta nie została dopasowana do ciebie...?
I w dodatku teraz wyskakuje mi "We're Sorry! Unfortunately you did not qualify for that survey..." Nie za bardzo wiem co mam im klikać w tych ankietach, prawdę czy jakoś w kit lecieć, że wszystkim się interesuje nic nie posiadam i chce coś kupić? Prosiłbym, żebyś mnie trochę nakierowała jak znajdziesz chwilę czasu.
Przede wszystkim jest często pytanie "czy Ty lub ktoś z Twojej rodziny pracuje w następujących zawodach" i wymieniają kilka zawodów i zawsze trzeba zaznaczyć aby nie odrzuciło "żadne z powyższych", bo dają takie zawody w których nie chcieli by abyś miał coś wspólnego. To taka początkowa najważniejsza rzecz.
No to We're Sorry to niestety, że nie spełnia się wymagań i nie kwalifikuje do ankiety.
No ja w większości prawdę daję, przynajmniej do danych statystycznych, ale naginam prawdę i trochę podkoloryzuję.
Nie wiem co bym nie zaznaczył to zaraz pojawia się że nie spełniam wymagań, strasznie irytujące to jest. Od wczoraj udało mi się 1 ankietę tylko wykonać. Dziś nawet trafiło mi się pytanie o zawód zaznaczyłem tak jak wspomniałaś i nie spełniłem wymagań. Oprócz ankiet jest jeszcze jakaś inna możliwość na tej stronie zarabiania? Myślałem, że na grach coś tam można zarobić, ale raczej dodane są tylko dla czystej rozrywki w oczekiwaniu na ankiety.
Sa taski czyli takie mini zadania, gdzie są różne i różnie płatne i każde robi się według instrukcji na początku zadania (przeważnie są też przykłady), często potrzeba kliknąć w linki i coś znalezć na jakiejś stronie itp i u góry po lewej zawsze jest, jaki procent lub ile na ile podzadań w zadaniu musi być dobrze aby zaliczyło. Czasem za pierwsze zadania z jakiegoś rodzaju zadań nie doliczają premii, bo są tylko do statystyk.
Do tych tasków trzeba załozyć konto poprzez facebook i na dane konto mamy statystyki i możemy awansować na wyższe poziomy i mieć więcej zadań (tylko to trochę trudne). Są okresy gdzie tych tasków jest więcej, a są że mniej.
Ja aktualnie nie mam możliwości na clixsense, bo mi zbanowali konto z adresem email przypisany do clixsense, a drugi nie przypisują, ale czassem robię na neobux (choć w ten program aż tak się nie zagłębiam, a tylko czasem na dorobienie).
Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale opisałam
Co do autorship to zapowiada się obiecująco, bo kontakt z nimi bardzo dobry, zmienili mi adres portfela, bo najpierw dałam z coinbase a musi być z myetherwallet.com i szybko odpisują.
Mam nadzieję, że będzie podobnie jak z circle i dadzą trochę zarobić i będzie mozna to wypłacić na inny portfel ethereum i spieniężyć.
Jeszcze dla zainteresownaych krótka instrukcja założenia portfela na myetherwallet.com
1. klikamy new wallet
2. wpisujemy hasło
3. klikamy create new wallet
4. klikamy download keystore
5. klikamy I understand continue
6. zapisujemy save your private key
7. kikamy save your address
8. wybieramy private key
9. po prawej w okienku wklejamy paste your private key
10. klikamy unlock
11. i mamy YOUR ADDRESS (to nasz adres)
12. zapisujemy adres portfela i private key