Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Miała nagroda do mnie dojść do 14 Listopada a pisałem do was o tym jakiś 25dni temu.
Mieliście 7dni na zamówienie nagrody kolejne 7 na wysłanie i 7 na dostarczenie chociaż nagrody podobno były u ciebie w domu na restocku Sierpniowym nawet na fg była podana liczba nagród...
I chcecie wyjść z SCAMU? - NO CHYBA NIE
Nawet pisałem tu na zc i na e-mail...
z końcem fg nie ma sensu kupować jeśli nagrody dochodzą po 3-4 miechach o ile są wysyłane i ile trzeba się namęczyć by nagroda została wysłana do danego użytkownika...Trzeba się upominać o nagrodę całe wieki....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2014 14:42 przez Zordi.)
Nagroda została zamówiona na allegro i bezpośrednio wysłana do Ciebie. Nie mamy wpływu na sprzedawcę. Co do nagród to się nie zgodzę... są duże opóźnienia z restockowych nagród jednak z aukcji cały czas są wysyłane na bieżąco. W poniedziałek zostaną wysłane pierwsze nagrody za październikowe aukcje.