Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wasze zarobki w PP Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl
Sprawdź:
55 pusta oferta iframe
Chyba najgorszy wynik jaki miałem... 28 osób konkretnie zainteresowanych ofertą, nie jacyś przypadkowi ludzie, ani jednej aktywacji...

[Obrazek: out.php?i=854648_ashampoo-snap-2014.08.0...s-001-.png]
41 x 7,5 Smile
Ja czekam na tych co zapisali się do sub a nie mieli kasy impreza
Komuś wczoraj z lokalizatora poleciały leday? Big Grin
Ja mam propozycje dla eforsy, odejmijcie każdemu po 10-50gr (zależy ile macie tych leadów miesięcznie) za leada to będziecie mieli na porządne serwery, które nie padną przy głupim meczu Legii w LM. Co to przy KSW by się działo to nie wiem Smile

Niektórzy mogą pisać, że im się to nie podoba a prawda jest taka, że gdyby serwery tak często nie padały to większość miałaby większe zarobki pomimo niższej stawki.

Jak ja patrzę na tą ofertę artnet to śmiać mi się chce, takie ceny... Lepiej by było już pomyśleć nad serwerami OVH lub Leaseweb.
(07-08-2014 08:51)domin_dz napisał(a):  Ja mam propozycje dla eforsy, odejmijcie każdemu po 10-50gr (zależy ile macie tych leadów miesięcznie) za leada to będziecie mieli na porządne serwery, które nie padną przy głupim meczu Legii w LM. Co to przy KSW by się działo to nie wiem Smile

Niektórzy mogą pisać, że im się to nie podoba a prawda jest taka, że gdyby serwery tak często nie padały to większość miałaby większe zarobki pomimo niższej stawki.

Jak ja patrzę na tą ofertę artnet to śmiać mi się chce, takie ceny... Lepiej by było już pomyśleć nad serwerami OVH lub Leaseweb.

Po co mają odejmować? pokerface Mają wystarczająco hajsu...tylko jak na raz wejdzie kilkadziesiąt tysięcy osób to nie dziw się, że coś nie gra...a takie wydarzenia są raz na jakiś czas a nie codziennie.
przecież eforsa napisała co było ze streamem, wyłączyli z kwestii prawnych na prośbe operatorów czy cuś w ten deseń, wiecej w dziale awarii i błędów.

Mój dzisiejszy wynik też jest fascynujący - [Obrazek: UUmHrsU.png]
Z czego te 4 rejestracje wpadły jeszcze nocą - masakryczny spadek wizyt ;o
W programie downloaded zaszły zmiany w opisie przy wpisywaniu numeru tel, skuteczność spadnie bardzo mocno....

Kalesoniaz, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Dokładnie, właśnie zauważyłem, że wyłączyli "Aktywacja 0zł" w swoich programach.... Kijowo
Odpowiedz