Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Szczerze nie mam pojęcia, bo w tego typu programie pierwszy raz działam. Tak więc na razie uczę się jak to działa i podejmuję obserwacje
EDIT:
A jednak 3 dodatkowe leady (razem +$1,71), czyli łączne naliczenie w programie $20.38 Nadal jednak niepokoi mnie fakt, że to kolejne leady "no data"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-04-2017 22:57 przez netes13.)
No, ja też mam kilka no data. Od miesiąca nie zmieniły nazwy i to mnie martwi. Może kupujący anulowali zakupy, ale leady zostały w postaci no data. Oczywiście tylko się domyślam. Niech nikt nie panikuje.
(26-04-2017 23:45)Zawadson napisał(a): No, ja też mam kilka no data. Od miesiąca nie zmieniły nazwy i to mnie martwi. Może kupujący anulowali zakupy, ale leady zostały w postaci no data. Oczywiście tylko się domyślam. Niech nikt nie panikuje.
Nie ma czym się przejmować, normalnie naliczają i płaca za No data. To oznacza ze epn nie dostało pełnych informacji o zamowieniu.