Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy program FileBay lub którykolwiek inny polegający na pobieraniu plików działa globalnie? Można pod niego podpiąć pliki na zagraniczny target? Wchodziłem na stronę ale z nieznanych mi przyczyn przy żadnym z programów nie wyświetla mi się ikona oznaczająca czy dany program działa globalnie czy nie, a czytając wcześniejsze posty w temacie wywnioskowałem, że takie na pewno istnieją
Mam pytanie odnośnie leadów z zagranicy, widziałem że niektórzy użytkownicy zgarniają leady nawet po 40,50 gdzie najwyższa prowizja za najdroższy sms to 10zł (takie stawki znalazłem na stronie). Czy to stawka jest ustalana indywidualnie czy może stawki za pobrania z zagranicy są inne aniżeli dla Polski?
Jutro rano wyjeżdżam i będę około godziny 18 w domu - wówczas mógłbym zlecić tego PayPala A jeśli za późno to proszę dziś zlecić najpóźniej do północy.