Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Długa nieaktywność.. no cóż, są sprawy ważne i ważniejsze
Co słychać? Tak naprawdę, dzieje się, duuużo ale są rzeczy o których nie warto pisać. Jeśli chodzi o zarobki to praktycznie bez zmian, dniówki na full automacie oscylują w granicach 70-140zł.
Nie liczę tutaj oczywiście pieniedzy ze zleceń. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Prawie wszystko
Od maja mam mały problem ze spożywaniem kofeiny. Mój tryb życia już prawie wszyscy znają, a co za tym idzie, żeby wszystko było na 100% trzeba się jakoś wspomóc
Projekt Pay2Me bardzo fajnie się rozwija, zapraszamy do rejestracji:
Jest wiele naturalnych wspomagaczy umysłu. Przejdź się do zielarskiego i poproś o coś konkretnego. Polecam mentat, różeniec górski. A jeśli już bardzo potrzebujesz stymulantu, to o wiele zdrowsza jest zielona herbata i uwierz mi, że koncentracja po niej jest zajebista.
Polecam tego pana. Nie ma lepszego motywatora. Multimilioner
TreePay całkowicie przypadkowo po dziwnym spamie a raczej teście.. na konwersje nie patrzcie żeby nie było że antyreklama Dzień wcześniej było duużo lepiej
.. co dało dniówkę lekko ponad 200zł czyżby powrót do większej stabilności?
Nie szykowałem się na to zbytnio bo jak wiemy w tej dziedzinie często decyduje szczęście
Witam wszystkich
Na tą chwilę popijam sobie kawkę i BCAA, zaraz zbieram się na siłownię.
Niżej zobaczycie zarobki z ostatnich dni...
Wczoraj były problemy z leadnow, już chciałbym powiedzieć, że dniówka zeszła poniżej 100zł, ale...
Co z tego? No praktycznie nic, ale jednak fajne uczucie jak czyta się pierwsze strony dziennika, a następnie ostatnią
Dodam, że nie zarabiam na żadnym spamie POZYCJONOWANIE, USŁUGI SOCIAL MEDIA
Bardziej szczegółowe podsumowanie dam pewnie jakoś pod koniec miesiąca - jednego jestem pewny - NA TĄ CHWILĘ - 12 listopada jest już rekordowo.
Kilka projektów w zanadrzu, ale poczekam na odpowiedni moment 2
A Wam ludziska życzę powodzenia w dążeniu do celów!
'
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2016 10:46 przez mahuzz.)
Jestem ciekaw mahuzz jak wyglada konwersja z LN? Od tygodnia leci ciągle w dół o czym pisalismy i co widać po screenach. Oby to był przypadek bo sam na to również licze
Jeśli chodzi o cos na pobudzenie to kup suplement z GUARANĄ. Mistrzostwo jeśli chodzi o skupienie, pobudzenie i motywacje.
W tym miesiącu mamy rekord. Prawdę mówiąc - mógłbym powiedzieć że najwięcej siądzie we wrześniu - brak nauki zbytnio, w grudniu - święta - większy ruch, w styczniu/lutym - ferie zimowe, a tu najmniej spodziewany listopad zaskoczył bardzo miło
LEADNOW:
MYLEAD:
TREEPAY:
I do tego jakieś pojedyncze odnowienia z eforsy z grudnia/stycznia
-------------------------------
Co daje łączną sumę około 4000zł
Jeszcze trochę do końca miesiąca.. na pewno siądzie, a pewnie jeszcze więcej
-------------------------------
W latach 2013-2015 o zarobku przez internet wiedziałem tylko tyle, że można zarobić na allegro.
W wakacje 2015 już dowiedziałem się o subach, ale nie próbowałem W grudniu 2015 wszystko się zaczęło i trwa do dzisiaj.
Nigdy nie pomyślałbym że można tyle pieniędzy zarobić przez internet. Całkiem poważnie
A to własnie pokazuje jak dużo warta jest ambicja i nieustępliwość! Bardzo fajnie że ktoś to czyta i może kogoś motywuje
A żeby tego było mało, prawdopodobnie zwiększe cel z 15,000 zł na więcej, ale póki co lecimy dalej
Nie udaje mi się regularnie prowadzić dziennika, ale tak jak mówię, czasu dla siebie też mam mało i cud że udało się wszystko pogodzić