Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej

Autor Wiadomość
RE: Odp: Odp: [Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej
Sprawdź:
(18-10-2012 14:49)mmichal013 napisał(a):  
(18-10-2012 14:43)tomazzi napisał(a):  
(18-10-2012 14:40)mmichal013 napisał(a):  Ciekawą opcją jest też sprzedarz akcji swojej firmy, ja ostatnio sprzedałem 100 akcji za 50 AUX czyli 1€. Każda firma ma 900 akcji które meżemy przedać

Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2

widziałem właśnie, że jest możliwość zakupu akcji firm ale nie wiem ile % z zarobków dziennych firmy będziemy dostawać za każdą akcję bo takich informacji jest brak
fajnie sprzedałeś 100 akcji ale jakaś część twojego dziennego zarobku pójdzie na konto akcjonariuszy którzy mają udziały w twojej firmie Big Grin

Sam zastanawiam się czy nie zainwestować trochę w akcje ale to zależy od zysków.

ja na razie czekam aż się w ogóle gra bardziej rozwinie i będzie więcej lepszych ofert bo na razie 99% procent z wszystkich ofert sprzedaży akcji to akcje gazet
Odp: [Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej
Spotkania stają się coraz bardziej opłacalną formą zarobku Big Grin

RE: [Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej
ludzie pracują, rozwijają się także coraz więcej ze spotkań będzie dochodu Big Grin
chyba, że trafisz na silniejszego przeciwnika w spotkaniu to on an tobie zarobi Big Grin
Po co im jest potrzebny numer telefonu?
(18-10-2012 15:13)piotrekrz10 napisał(a):  Po co im jest potrzebny numer telefonu?

zlecając wypłatę przyjdzie ci kod weryfikujący na numer telefonu jaki podałeś
jeśli podałeś fake nie wypłacisz kasy
wypłacił już ktoś coś z tego ,jak długo to trwa
nikt jeszcze z forum nie wypłacił
dopiero każdy zaczyna, jeśli nie inwestujesz swoich środków to samemu trochę schodzi by się rozwinąć
jak tylko ktoś by wypłacił z forum to będzie na pewno o tym informował
to ogólnie podobna gra do Anno1777 lub coś w tym rodzaju ? Smile
ogólnie trochę tak Smile
w anno wysyłasz sms by się zarejestrować, tutaj tego nie masz i w anno masz już x tysięcy osób więc gra od startu już jest ciężka, tutaj wszystko dopiero się zaczyna także łatwo grać, bawić się i do czegoś dojść
(18-10-2012 16:01)tomazzi napisał(a):  ogólnie trochę tak Smile
w anno wysyłasz sms by się zarejestrować, tutaj tego nie masz i w anno masz już x tysięcy osób więc gra od startu już jest ciężka, tutaj wszystko dopiero się zaczyna także łatwo grać, bawić się i do czegoś dojść

no to chyba trzeba spróbować , zobaczyć czy lepsza możliwość zarobku niż w Anno1777 Big Grin
Wątek zamknięty