Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(08-10-2019 17:12)Majka napisał(a): Tłumacz sie @[$tasio]
Jak widzisz chyba jest koło 5k co nie? To że odeszło to nie moja wina... 4800 jest więc no, w momencie orzeoazywania było więcej a ze spadło nie moja wina i nei oszukalem nikogo
Jak widzisz chyba jest koło 5k co nie? To że odeszło to nie moja wina... 4800 jest więc no, w momencie orzeoazywania było więcej a ze spadło nie moja wina i nei oszukalem nikogo
Nie kompromituj się chłopaku.. podałeś całkowicie inne konto ^^
Nie kompromituj się chłopaku.. podałeś całkowicie inne konto ^^
Użytkownik lodzmiasto oszukał mnie na 189zł. Chcę sprzedać smsmy premium bo jestem w pilnej potrzebie i innego wyjścia nie mam. Sms wysłany, po czym telefon wyłączony i brak wpłaty na konto. Kontakt zerwał od razu po potwierdzeniu smsa premium. Uważać jeśli bedzie do kogoś pisał. Oszustwo miało miejsce wczoraj.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2021 10:08 przez DAAAANI93.)
(21-09-2021 10:07)DAAAANI93 napisał(a): Użytkownik lodzmiasto oszukał mnie na 189zł. Chcę sprzedać smsmy premium bo jestem w pilnej potrzebie i innego wyjścia nie mam. Sms wysłany, po czym telefon wyłączony i brak wpłaty na konto. Kontakt zerwał od razu po potwierdzeniu smsa premium. Uważać jeśli bedzie do kogoś pisał. Oszustwo miało miejsce wczoraj.