Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta

Autor Wiadomość
blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta
Sprawdź:
Szkoda że coraz mniej XLM się dostaje, na wstępie 500, później 270 a teraz 190, niby wartość ta sama ale... No trochę szkoda no ale cóż, z braku laku to i to dobre, ale najważniejsze że wszystkie zaległe weryfikacje wreszcie zostały potwierdzone i XLM bezpiecznie leżą już na koncie i czekają na lepsze notowanie na giełdzie, trochę obawiałem się że nie dostanę pozytywnej wre i XLM a tu proszę, 5 wer w prawie tym samym czasie poszło Smile

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta
Najszybszy sposób w jaki można wypłacić stellarki to założyć konto na kucoin (nie trzeba dowodu wysyłać, wystarczą same dane) później przelać tam stellarki i zamienić w markecie na btc, później tylko zlecić przelew przez inpay.pl i pieniążki są na koncie nawet w ten sam dzień Smile

Plusher, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2018.
(24-05-2019 20:55)Plusher napisał(a):  Najszybszy sposób w jaki można wypłacić stellarki to założyć konto na kucoin (nie trzeba dowodu wysyłać, wystarczą same dane) później przelać tam stellarki i zamienić w markecie na btc, później tylko zlecić przelew przez inpay.pl i pieniążki są na koncie nawet w ten sam dzień Smile
Dokładnie. Pisałem o tym kilka postów wcześniej ale zamiana na LTC-oszczędność na fee i szybciej

thedrago15, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2017.
Dostałem stellarki po minucie od wysłania zdjęć Big Grin Dalej działa 25$ wpadło
Również potwierdzam. Weryfikacja w 3 min

marian123415, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2012.
Słyszałem, że można wydrukować sobie dowód i zadziała, próbował ktoś?
(30-05-2019 04:15)ext3nd3d napisał(a):  Słyszałem, że można wydrukować sobie dowód i zadziała, próbował ktoś?
A jak zrobisz sobie z nim selfie ?

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Po jakim czasie od zatwierdzenia weryfikacji dostaje się XLM? Czekam już 13h i nic.
(30-05-2019 11:51)Amazingovsky napisał(a):  Po jakim czasie od zatwierdzenia weryfikacji dostaje się XLM? Czekam już 13h i nic.

Kurde poczytaj ten temat, ludzie czekają i po kilka tygodni.

Nie ma reguły na to ile będziesz czekał na XML Smile
Ile czasu czekacie na przelewy przez kucoin >> inpay >> konto bankowe?
Odpowiedz