Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Każdy płacze, że ma problemy, ale jeżeli wprowadzą ulepszania takie jak: kreator PP, czy system poleconych to każdy będzie zadowolony. Poczekajmy wszyscy w spokoju...
Mają wszystko ma .... nie tylko czas jaki jesteś .... możesz mieć konto 3 miesiące i nic nie zarobić a mają dać stawkę np 4 zł ? Jeśli ktoś jest 28 dni i zarobił 10.000 i jego leady są dobrej jakości to powinien dostać wyższą stawkę od osoby która jest np 2 miesiące i zarobiła 1000 zł
Wszystko zależy od tego czy oni są stratni czy nie, 4midable do 80 tyś jak dobrze pamiętam miał stawkę 4zł dopiero potem mu podnieśli a nie którzy mieli już 5zł przez 10.000 zł
A ja mam zmiany!!!! 10 rejestracji w 30min A na poważnie to nic innego nie mam Dla mnie dobrze jest tak jak jest, tylko prosił bym następnym razem żeby strone ulepszali w tygodniu z rana gdzie wiekszość jest w pracy i miej osób działa na easy subie. Sobota, Niedziela to dni z największym ruchem więc następnym razem ponowie z easysuba weźcie to pod uwagę a teraz działamy dalej
Moja stawka wynosi 5 zł dzięki dobrej jakości leadom. Dlatego jeżeli ktoś zarobił 10 tyś. i jego leady są słabej jakości nie oznacza to, że dostanie stawkę 4 czy 5 złoty.