Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-01-2014 14:53)Sloniasek napisał(a): Każdy kto zlecił i nie dostał jeszcze wypłaty ma napisane: Zgłoszenie wypłacenia środków xxzł zostało przyjęte.
A jeżeli pieniądze są już na koncie lub zostały już wysłane to powinno się wyświetlić: Pieniądze zostały wypłacone XX.00
A ja mam dalej:
Cytat:Oczekujące
2014-01-04 08:42:48
(PayPal)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2014 15:11 przez fastrets.)
(07-01-2014 14:53)Sloniasek napisał(a): Każdy kto zlecił i nie dostał jeszcze wypłaty ma napisane: Zgłoszenie wypłacenia środków xxzł zostało przyjęte.
A jeżeli pieniądze są już na koncie lub zostały już wysłane to powinno się wyświetlić: Pieniądze zostały wypłacone XX.00
A ja mam dalej:
Cytat:Oczekujące
2014-01-04 08:42:48
(PayPal)
Tak jak ja (mbank) jesli dzisiaj nie bedzie to baardzo krucho l
Ale Ty mieszasz, boże. Koleś się pyta, czy macie zlecone (chodziło mu o to, czy zostały wysłane i czekacie tylko na zaksięgowanie) Ty mówisz, że każdy tak ma a teraz zaprzeczasz.
Ale Ty mieszasz, boże. Koleś się pyta, czy macie zlecone (chodziło mu o to, czy zostały wysłane i czekacie tylko na zaksięgowanie) Ty mówisz, że każdy tak ma a teraz zaprzeczasz.
Zlecenie wypłaty polega na zgłoszeniu jej do realizacji na stronie, nie przelewu w banku...
(07-01-2014 15:20)bolo9797 napisał(a): Co wiadomo?? Maja 1 msc na wyplate.
Jak takimi kategoriami patrzysz,chłopaku to ty może jeszcze na easysubowe czekasz
Natomiast ty jesteś przyzwyczajony przez EasyScam do wypłat codziennych, które szły z automatu.
Weź się ogarnij, bo co drugi dzień piszesz, że jeżeli nie będzie wypłat na drugi dzień to scam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2014 15:26 przez jaro225.)