Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
(03-08-2013 10:05)Czaplinek napisał(a):  Widzę że bany się posypały Tongue
Ciekaw za co Smile

Za "brak" kultury Big Grin Bo takie dzieci tu są, że obrażają ich byle przekleństwa :C

lodzik496, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
moi drodzy jakim cudem macie tyle odwiedzin dziennie i taką kasę???
nie mówię o 4midable bo Ty ziom chyba masz jakiś złoty środek na kasę
rozsyłam tu i tam i.... lipton.
w dobrym(hm....doskonalym) dniu mam 300 wejśc a tylko 12 rejestracji....
czeski film bo ludzie nie chcą doładowania czy lokalizatorka...takie wniochy wyciagam z tego

pzdr..

jabolopivolo, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2013.
Mam na koncie 415 pln, ale nie mam gdzie wypłacić. Chciałby ktoś kupić konto przez Allegro? (nie wykluczam, że ilosc PLN wzrosnie), oczywiscie kupujacy wyjdzie na +. kontakt pw
(04-08-2013 01:07)bosman napisał(a):  Mam na koncie 415 pln, ale nie mam gdzie wypłacić. Chciałby ktoś kupić konto przez Allegro? (nie wykluczam, że ilosc PLN wzrosnie), oczywiscie kupujacy wyjdzie na +. kontakt pw

Możesz mi wysłać na konto Big Grin

U mnie też słabo. Jak raz udało mi się wyciągnąć 140zł w dzień, tak teraz dobijam ledwo do 50zł Wink A z konwersją to różnie... Wklejam i wklejam te linki i czasami cienko. Przedwczoraj miałem na 272 wizyty 30 rejestracji zaś wczoraj na 426 wizyt 27 rejestracji... A już dziś na 66 wizyt 9 rejestracji a kompletnie nic nie robiłem o.O szkoda, że nie pokazuje z jakich stron są przekierowania :C

lodzik496, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Na 60 wizyt, 0 rejestracji :|
Wie ktoś czy to legalne, i jak sie z tego rozliczyć ? Big Grin
Tematy o rozliczaniu się z zarobku w internecie są już na forum.
Opcja szukaj Smile
(04-08-2013 10:30)Kaiteu napisał(a):  Tematy o rozliczaniu się z zarobku w internecie są już na forum.
Opcja szukaj Smile

Ale czy sam sposób zarobku na easysub jest legalny? Pozdrawiam.
(04-08-2013 10:33)bosman napisał(a):  
(04-08-2013 10:30)Kaiteu napisał(a):  Tematy o rozliczaniu się z zarobku w internecie są już na forum.
Opcja szukaj Smile

Ale czy sam sposób zarobku na easysub jest legalny? Pozdrawiam.

Tak. Jest to zwykły program partnerski z własnym regulaminem.

Co do EasySub to ja nie wiem na co oni czekają...mają zaledwie 4 programy z czego tylko na "Doładowaniach" można coś zarobić (przynajmniej ja takie coś zaobserwowałem u siebie). "Doładowania" się już kończą bo wszyscy tym spamowali dlatego teraz żeby cokolwiek zarobić na EasySub trzeba 2x więcej reklamować a i tak kasą 2x mniejsza. FreeBiz jest o tyle lepsze że ma 15 programów + lepsze stawki z tym że od 2 tyg czekam na wypłatę z ich serwisu i się doczekać nie mogę.
Freebiz to SCAM, Ci sami właściciele co easysub, tylko na freebiz już skończyli prace (nie wiedzieć czemu)...

A normalnie iść do US i powiedzieć, że to ze strony www (np.) ? I wtedy powiedzą co i jak?
Wątek zamknięty