Ok... do rzeczy bo widzę że się zamęt mały zrobił przez drobne nieporozumienie.
1. Ja jestem sponsorem Born2bebroke i nikt Go nie zamierza oszukiwać, wsadzać na mine, ani wykorzystywać, a wręcz przeciwnie staram się (i będę to czynił nadal) pomóc Mu najlepiej jak potrafię i myslę, ze nie dam Mu powodów do narzekań na swojego sponsora
2. Born2bebroke przelewu dokonywał nie ze Skrilla / Moneybookers, tylko z karty MasterCard podpiętej pod konto Skrilla, a to spora róznica.
3. Ja już dwukrotnie dokonywalem przelewu z tej samej karty (tyle że swojej) poprzez system AlliedWallet i kasa przechodziła bez problemu, zresztą jest to oczywiste skoro dopuszczaja taka mozliwość.
4. Są chwilowe problemy z wpłatami ze wszystkich procesorów, które podobno w ciagu dwóch dni mają zostac rozwiązane. Ja w tym samym momencie co Born2bebroke dokonalem depozytu na swoje konto za pomocą Payza i kasa też gdzieś utkwiła.
5. Pieniądze wcześniej czy pózniej na pewno dotrą (zarówno Born2bebroke, moje i całej reszty poszkodowanych), trzeba tylko cierpliwie poczekać.
6. Proponuję uspokoić nerwy i z należytą wyrozumiałością potraktować drobne błędy słowne popełniane przez nowych użytkowników wchodzących dopiero w świat internetowych inwestycji.
Pozdrawiam wszystkich