Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Ankieta: Jak oceniasz współpracę z Pablo1878?
Bardzo dobrze
Dobrze
Źle
Bardzo źle
Jeszcze nie podjąłem współpracy
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
Coinbase - Zgarnij 200 złotych (w tym 50 zł refbacku)! » Oferty refbackowe u Pablo

Autor Wiadomość
RE: Vivid > Najwyższy REFBACK - Zgarnij 37 euro € - Szybka i prosta akcja! Nowość’
Sprawdź:
(13-10-2020 10:00)Pablo1878 napisał(a):  @[kariolmax] już dostał swoje pieniądze z bonusem Smile

a ja się w końcu doczekam..??????????

satyricos, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2020.
RE: Vivid > Najwyższy REFBACK - Zgarnij 37 euro € - Szybka i prosta akcja! Nowość’
MEGA PROMOCJA OD COINBASE
DO ODBIORU DARMOWA KASA!

Jeśli nie masz konta na Coinbase możesz zgarnąć darmowe kryptowaluty i zamienić je na gotówkę!

XLM - 10$ + 40$
COMP - 19$ + 40$

W razie pytań i pomocy zaparszam na priv, pomogę krok po kroku odebrać.
Ważne. Aby przyśpieszyć dostęp do Quizów (nie zawsze to działa) należy: potwierdzić swoje dane, dodać kartę, wpłacić drobną kwotę i kupić krypto. Wink. Ja tak zrobiłem na nowym koncie i po dwóch dniach był dostęp.

COMP (19 dolarów + 7,5 złotych Refback) 4 wolne miejsca
https://coinbase.com/earn/comp/invite/6nrqwpv9

Odpowiedzi:
Gdy już będziesz miał dostęp do Quizów zaznacz te odpowiedzi:
1. Earn interest on crypto.
2. Supply crypto asset as collateral.
3. COMP token holders.
Lekcja 4. Postępuj zgodnie z wyświetlaną instrukcją. Trzeba będzie m.in połączyć swoje konto Coinbase z Coinbase Wallet (aplikacja) i wykonać tam pokazaną na filmie czynność.
Dodatkowe 40$ możliwe do zdobycia przy zaproszeniu znajomych swoim linkiem.

XLM (10 dolarów + 7,5 złotych Refback) 4 wolne miejsca
https://coinbase.com/earn/xlm/invite/h3jbps29

Odpowiedzi
1. A decentralized protocol that unites the world financial infrastructure.
2. Facilitating low cost, universal payments.
3. Transactions are fast, inexpensive, and global.
4. To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently.
5. It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions.

[Obrazek: 79InhLR.png]
RE: Coinbase - Zgarnij 30 dolarów + Reffback (15 zł) Szybka i prosta akcja! Nowość’
jestem na liście oczekujących COMP i XLM
RE: Coinbase - Zgarnij 30 dolarów + Reffback (15 zł) Szybka i prosta akcja! Nowość’
Aktualne to ? Bo czytałam że te tokeny już porozsylane i koniec .
(13-11-2020 11:19)julitaax napisał(a):  Aktualne to ? Bo czytałam że te tokeny już porozsylane i koniec .

julitaax - aktualne XLM i COMP

Może ktoś mi nieco objaśnić jak to działa ? ja na swoim koncie mam odebrane wszystkie krypto z quizów, natomiast na żony koncie nie ma możliwości wzięcia udziału w żadnym ? Oba konta wiekowo są podobne, nawet przy wysłaniu zaproszenia w COMP czy XLM nie ma możliwości wzięcia udziału w quizach (Wysyłałem również do kumpli). Musimy czekać aż może dostaniemy szanse czy jak to działa dokładnie ?
(14-11-2020 20:13)mcraft napisał(a):  Może ktoś mi nieco objaśnić jak to działa ? ja na swoim koncie mam odebrane wszystkie krypto z quizów, natomiast na żony koncie nie ma możliwości wzięcia udziału w żadnym ? Oba konta wiekowo są podobne, nawet przy wysłaniu zaproszenia w COMP czy XLM nie ma możliwości wzięcia udziału w quizach (Wysyłałem również do kumpli). Musimy czekać aż może dostaniemy szanse czy jak to działa dokładnie ?

Losowość - tyle Ci powiem. Ja mam konto od roku z aktwynością i brak quizów. Dziewczyna założyła niedawno i po dwóch dniach miała już dostęp do nich. Ja nadal czekam.

RE: OKAZJA! Vivid - Zgarnij 20€ (Brak wideoweryfikacji) + 10 euro reffback! OKAZJA!!
XLM - 10$ + 40$
COMP - 19$ + 40$

Czyli 10 i 19$ to dostajemy za free od XLM i COMP a refback wypłacasz 40$ czy coś pomyliłem?
RE: OKAZJA! Vivid - Zgarnij 20€ (Brak wideoweryfikacji) + 10 euro reffback! OKAZJA!!
(15-11-2020 13:33)malpa2 napisał(a):  XLM - 10$ + 40$
COMP - 19$ + 40$

Czyli 10 i 19$ to dostajemy za free od XLM i COMP a refback wypłacasz 40$ czy coś pomyliłem?

Refback to 7,5 zł. Smile Te 40$ to za zaproszenie 4 osób (za każdą 10 dolarów).

Zrobiłem vivid czekam na rebfbacka ^^
Odpowiedz