Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi - konto matka
jergele
zakupiłem konto i na ten moment wszystko działa, warto pamiętać, aby takie konto rozgrzewać powoli i nie szarżować.
pierwsze logowanie odbyło się pomyślnie, zobaczymy co będzie w kolejnych dniach "leżakowania" konta.
Aktualizacja 27.05.2020: Uwaga. Loguję się codziennie do kilkuset kont. Od dwóch tygodni nie było weryfikacji sms ani twarzy, ani żadnej weryfikacji, której nie da się przejść. To znak, że trzeba korzystać, póki FB nie ma mocy przerobowych, aby takie dziwne weryfikacje wykonywać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2020 17:28 przez jergele.)
Konta wszystkie w porządku, każdemu polecam. Są trwałe, można je rozbudowywać i potem czerpać z nich zysk, kilka już kupiłem i żadne nie miało blokady, wziąłem teraz następne. Wrócę jeszcze nie raz, polecam!