Był kwiecień, a jest czerwiec i ani dolar nie wpadł na konto, teraz mam więcej motywacji i czasu, koniec roku się zbliża, a wakacje to najlepszy okres na zarobienie dużej kwoty z dobrą stroną, niszami i filmami.
Strona póki co na darmowym hostingu, 4 posty są i strona zrobiona na perfect! Startery też są, bot do amf też nic tylko działać!

Moim celem wakacyjnym jest zarobić 2000zł w ciągu jednego miesiąca i jest to dla mnie kwota którą osiągnę normalnie, jak nie w pierwszym to drugim, a rękę do PPA mam.

Bot ponabija pkt. jutro nagram 2-3 filmy i wrzucę je na youtube i będę skakał ze szczęścia bo najbardziej mi tej motywacji brakowało i robię to nie chętnie, ale się przyzwyczaję tak jak kilka miesięcy temu i praca będzie mi sprawiała przyjemność i jak sami widzicie baaardzo ciężko mi się do tego zabrać. ale motywacje z dnia na dzień mam coraz większą i czuję, że już nigdy więcej nie przestane na PPA bo jednak mieć, a nie mieć tych dodatkowo 2000-3000zł miesięcznie to robi różnice w portfelu.

Odezwę się dopiero jak coś zarobie bo takie posty nie mają sensu gdy progressu nie widać, także dajcie mi max. tydzień do następnego postu, pozdrawiam wszystkich zarabiających na PPA!