NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby (/Temat-NIEAKTUALNY-Dziennik-pracy-PPA-Suby-86344) |
NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - ErgePL - 25-02-2014 15:09 Cześć Mam na imię Paweł i jest to mój dziennik pracy. Zarabiam na astrocash.org na "hackach" 2 Zarabiam (Od daty tego posta) od prawie dwóch miesięcy. Łącznie od daty tego posta, zarobiłem 44,46 $ Dobra. Co udało mi się dziś zarobić? 0,56 $ Inne: Ban na YT na 2 tygodnie... Usunięcie 2 filmów 2 Zgłoszenia Przenoszenie na dailymotion.com Stworzenie subdomeny dla bloga Reklamowanie na FP Jak coś nowego się stanie, poinformuję was gdzieś o 23 Pozdrawiam! RE: Dziennik pracy by ErgePL - explrlz - 25-02-2014 15:14 Powodzenia będę śledził! RE: Dziennik pracy by ErgePL - ErgePL - 25-02-2014 22:51 Today's Earnings: $1.55 Coraz lepiej! Było by 2,73 $ ale przeoczyłem jedną ofertę a zamiast zarobić prawie 3$ zarobiłem 0,99 RE: Dziennik pracy by ErgePL - ErgePL - 26-02-2014 11:05 Wiem, piszę nie wieczorem, a w dzień... Uzupełnię post wieczorem ale mój dzień zaczął się dobrze i źle... Dzień 2 Co udało mi się dziś zarobić? 2,43 $ Inne: Kolejny ban na YT na 2 tyg. Zgłoszenie dwóch filmów (Dodam, że jeden miał 81 like a drugi 172 ) Nabijanie punktów na AddMeFast Co się jeszcze stanie, to uzupełnię... Kolejny ban ja z tym YT nie wyrobię... Wie może ktoś jak na dailymotion wypromować film? RE: Dziennik pracy by ErgePL - ErgePL - 26-02-2014 21:35 Tak więc czas podsumować dzień... Zarobiłem dziś 5.31$ i moim zdaniem, nie jest źle mimo tych blokowań kanału i usunięciu dwóch filmów RE: Dziennik pracy by ErgePL - explrlz - 27-02-2014 08:47 Ładne kwoty oby się już powiekszaly! RE: Dziennik pracy by ErgePL - ErgePL - 27-02-2014 18:54 DZIEŃ 3 Zrobiłem sobie jedno dniowy urlop i nic nie zarobiłem... I zbanowali mi na zawsze dwa kanały Jutro zaczynam wszystko na nowo, nowe filmy itd. RE: Dziennik pracy by ErgePL - Noozer - 27-02-2014 21:32 Nie poddawaj się, bany się zdażają RE: Dziennik pracy by ErgePL - ErgePL - 28-02-2014 19:57 DZIEŃ 4 Co udało mi się dziś zarobić? 0$ Inne: Znalezienie dobrej niszy Pozycjonowanie filmiku na YT (Od daty przesłania filmu druga pozycja ) Nabijanie punktów na AMF Nowy wpis na blogu CEL NA MARZEC: 50$ Hoho ho! Dziś wrzucony film i już pierwszy zarobek! 1,17$ Jak ktoś pobiera z innych krajów, wiem jakie oferty mam zmieniać! RE: Dziennik pracy by ErgePL - ErgePL - 01-03-2014 18:17 DZIEŃ 5 Co udało mi się dziś zarobić? 0$ / 50$ Inne: Zbanowane kolejne dwa kanały na YT Nabijanie punktów na AMF Spamowanie Z moich obserwacji wynikło, że cały czas zarabiałem na polakach, a jak robię hacki ogólne to po kilku dniach są usuwane i nawet kilka $ nie mogę wyciągnąć. Jak widać, nie mam sił do PPA jeśli chodzi o ogólno-światowe hacki... Będę się skupiał na Polsce i zobaczmy, jakie będą zarobki |