Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy planujecie może dodać do streamów chat, który można by było ustawić (wiadomości) z Waszego panelu i wiadomości leciałyby z pewnym opóźnieniem? Chodzi mi dokładnie o program LiveStream365 lub streams.net.pl... Byłoby to ciekawą opcją, która moim zdaniem znacznie by poprawiła konwersję (w moim przypadku).
Planowałem zrobić własny LP z taką opcją z Waszym Video Lockerem, ale brak czasu i umiejętności (chat)
Pozdrawiam
Panie Karczu dlaczego najpierw Pan kopiujesz rozwiązania a później piszesz, że masz je jako pierwszy na rynku, ja rozumiem kopiować od najlepszych, ale twierdzić, że jest się pierwszym?
(27-06-2015 12:32)Kiljan napisał(a):
Panie Karczu dlaczego najpierw Pan kopiujesz rozwiązania a później piszesz, że masz je jako pierwszy na rynku, ja rozumiem kopiować od najlepszych, ale twierdzić, że jest się pierwszym?
Kiljan tylko on pisał o pierwszym działającym (Oferującym Real content) Fejs podglądaczu a nie Fejs podglądaczu w ogóle.
(27-06-2015 13:40)Karcz-Provider napisał(a): Z działającym Podglądaczem (chodzi o program Fejs Goście) byliśmy przed Wami. Wy swój wypuściliście jakoś tydzień po nas.
Edit. Dokładnie 23 maja się u nas pojawił Podglądacz działający. U Was dopiero w tym miesiącu.
My nie wypuszczaliśmy programu, nasze wszystkie programy z podglądaczem w maju(okolice 20) były real content, co do tego od kiedy jest u was to nie wiem, bo sugeruje się wiadomością z 9 czerwca.