Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dlaczego ma zmniejszyć ilość chętnych na FP? Skoro obok tych lepszych nagród znajdą się też te gorsze to wydaje mi się, że nic złego się nie stanie, a nawet zachęci kogoś. Może poczekajmy na opinie jeszcze kogoś?
Ogólnie to planujemy dodać jeszcze parę nagród dla Firepremium(tych lepszych)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2014 09:46 przez FireGifts.pl.)
Mi się wydaje, że ludzie kupują FirePremium po to, aby mieć dostęp do lepszych nagród.
Bo jaki sens wysyłać SMS za około 17zł, by wygrać nagrodę wartą 10-20zł?
(05-11-2014 11:30)xavi512 napisał(a): Mi się wydaje, że ludzie kupują FirePremium po to, aby mieć dostęp do lepszych nagród.
Bo jaki sens wysyłać SMS za około 17zł, by wygrać nagrodę wartą 10-20zł?
Owszem, zgadzam się Ale mi chodzi o to,aby obok wartościowych nagród były też te tańsze. Nie chcemy drogich nagród zastąpić tanimi tylko drogie nagrody uzupełnić tanimi.
Według mnie tylko najlepsze nagrody powinny znajdować się dla kont Fire Premium. Jest jeszcze Premium i tam należałoby dać te średnie nagrody. Takie jest moje odczucie na ten temat. Albo w ogóle zrezygnować z kont Premium i zostawić Standard oraz Fire Premium. W takim zestawieniu mogłyby być średnie i lepsze nagrody dla kont FP. Ale to już wszystko zależy od admina co zrobi
i rozbić po 1 nagrodzie i dobry teleskop dostajemy
Przydałby się teleskop jakiś do paru zł wpiszcie sobie na allegro i od ceny do jakiej ceny możecie przeznaczyć .
-
A TAK wgl jeśli dzisiaj dodacie zadania to powinno się je wykonać w 24h wydaje mi się, że tak jest w regulaminie, iż mamy 24 godziny na wykonanie zadań a przecież zaraz ktoś idzie spać i rano nowy dzień i na nowe zadania ? Nie wiem czy czekać czy nie bo po was to wszystko możliwe...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2014 21:41 przez Zordi.)