Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak ja sram jak widze pieniądze które właśnie mam na fc
Na chuy pracować skoro taki hajs sam leci?
Znowu sie zrobiło to co pare miesięcy temu czyli wyjebka na wszystko i hajs leci. Może dziś pokombinuje coś - laptopa mam i wczoraj kupiłem telefon, Xperie U bo SGS II też za hajs z neta sie spierydolił i teraz lece na starym LG L3 bo jakoś trzeba dzwonić.
Chyba wróce do tego, nie wiem. Dziś wieczorem odezwe sie w sprawie dziennika!
sądząc po wypowiedzi raczej tylko PPA
Mówi że robi kupkę jak widzi ile hajsów ma z FC. A FC to FireCash. A FireCash to PPA. A PPA to Pay Per Action. A Pay Per Action to płatność za wykonanie zadania(akcji). A wykonanie płatnych zadań przez kogoś to hajs dla Ciebie. A hajs dla ciebie z FC powoduje ciepełko w majtach
lol nie wiem co ja napisałem hahh
Erge ja Ci powiem tak: Zrobiłeś sobie automat i masz z tego niezłe pieniądze. Ale czy nie lepiej byłoby trochę popracować i zwiększyć ten zysk np. 3x ?