Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
MXRevShare.com » nowosc od znanego admina

Autor Wiadomość
RE: MXRevShare.com
Sprawdź:
Jeszcze 3 miejsca i przechodzę an wyższy level Smile
Wtedy tylko zacznę pomagać osobom z zespołu, by podążali za mną Smile
W tym roku mx9 będzie zamknięta Smile

[Obrazek: matryca-m_swahrwe.jpg]
Glosy: full2000 (+1)
Bardzo mi się podoba ta zmiana z możliwościa kupna adpacków z konta mx , oby się utrzymało już na stałe a będzie super Smile

Lukasz5555, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2015.
Jaki procesor platniczy wybrac? Payza czy perfect money? W przypadku payza mam 2,5% od wplaty na konto payza i 11PLN w przypadku wyplaty na konto bankowe? Są jeszcze jakieś prowizje od wyplaty i wplaty do mxrevshare?Perfect money jest bez prowizji ale nie mozna wyplacic z niego na konto bankowe?

kostek880, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
Ja bym polecał Payze bo jest ogólnie najprostsza do działania i użyjesz ją w innych programach w razie czego też łatwy jest do konfiguracji. STP zdecydowanie trudniej zweryfikować
Glosy: kostek880 (+1), full2000 (+1)
No okej ale ktos moze mi wytlumaczyc te prowizje?W payza mam 2,5% od wplaty na konto payza i 11PLN w przypadku wyplaty na konto bankowe? Są jeszcze jakieś prowizje od wyplaty i wplaty do mxrevshare?

kostek880, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
Tak , przy wplacie/kupnie paczek w MXR jest 5% prowizji,
nalezy to doliczyc. Tylko przy kupnie z procesora,przy kupnie
z repurchase nie ma prowizji.
Glosy: kostek880 (+1)
Przez karte też odciągają chyba prowizje w wysokości 5%, ja polecam payeer, dość niskie prowizje.

zapraszam do mojego tematu wszystkich co chcą sobie zarobić: http://zarabiam.com/Temat-Jak-zarabiac-n...cej-130869
Jeśli chcecie zarabiać kasę, to nie warto patrzeć an prowizje w procesorach, bo przez dłuższy okres re inwestycji zapomina się o jakiś prowizjach Smile

Jak ktoś robi poważny biznes, to nie zawraca sobie dupy, takimi pierdołami za przeproszeniem.

w późniejszym rozrachunku, te 50 gr dodatkowe się zwróci z nawiązką Smile
Glosy: full2000 (+1)
Dokładnie tak jak Darek napisał, jeśli chcesz wejść w taki program jak MX to nie zawracaj sobie głowy prowizjami chyba że patrzysz perspektywą "Ile zysku przyniesie mi miesięczna inwestycja" -> wtedy całkowicie odradzam pchanie się w tego typu Programy Zarobkowe.
Glosy: dariuszxdd (+1)
(24-03-2016 19:30)dariuszxdd napisał(a):  Jeśli chcecie zarabiać kasę, to nie warto patrzeć an prowizje w procesorach, bo przez dłuższy okres re inwestycji zapomina się o jakiś prowizjach Smile

Jak ktoś robi poważny biznes, to nie zawraca sobie dupy, takimi pierdołami za przeproszeniem.

w późniejszym rozrachunku, te 50 gr dodatkowe się zwróci z nawiązką Smile

Dokładnie a ci co najwięcej na te prowizje patrzą (miesiąc czasu rozeznanie robią XD) to potem składają inwestycje typu $5, $10 ... facepalm

choć niby mówią że każda inwestycja jest dobra ...
Glosy: dariuszxdd (+1)
Wątek zamknięty