Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kolejne dni z ankietami , zaczyna sie to juz ciekawie rozkrecac ... przegladajac fora pojawia sie portal ''moja domowa spolecznosc '' , czy ten portal jeszcze istnieje ? , wydaję mi sie ze mozna sie tam dostac tylko przez zaproszenie , jezeli nie jestem w błedzie to poproszę o zaproszenie do tego panelu .
(28-10-2020 02:42)ARE$ napisał(a): Kolejne dni z ankietami , zaczyna sie to juz ciekawie rozkrecac ... przegladajac fora pojawia sie portal ''moja domowa spolecznosc '' , czy ten portal jeszcze istnieje ? , wydaję mi sie ze mozna sie tam dostac tylko przez zaproszenie , jezeli nie jestem w błedzie to poproszę o zaproszenie do tego panelu .
Tam się nic nie dzieje społeczność działa do końca roku i można było dostać się przez zaproszenie z innych ankiet
(29-09-2020 19:56)ARE$ napisał(a): Witam , zaczalem sie interesowac ankietami , zrobilem sobie juz niezle ''zaplecze'' do pracy ,aczkolwiek brakuje mi zaproszenie do norstat i Zymetrii ( z tego co się zorientowałem mozna sie tam dostac jedynie przez zaproszenie ). Czy mogę kogoś prosic o zaproszenie do tych paneli ?
Zaczynam przygodę z ankietami i również poproszę o takie zaproszenie
(30-10-2020 15:30)Kryspin napisał(a): czy komuś w norstat naliczyli dziś też 200 monet? Bo w sumie nie wiem za co a jest tylko informacja upload complete zaraz się okaże że to jakiś błąd
Nie. Przecież tylko tobie kasa leci za nic jak manna z nieba
(30-10-2020 15:30)Kryspin napisał(a): czy komuś w norstat naliczyli dziś też 200 monet? Bo w sumie nie wiem za co a jest tylko informacja upload complete zaraz się okaże że to jakiś błąd
Nie. Przecież tylko tobie kasa leci za nic jak manna z nieba
200 nie, ale 50 tak. i też mam uwagę "upload complete".
SPRAWDZONE STRONY ZAROBKOWE
>>>>>>>> SPRAWDŹ <<<<<<<<