Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(15-01-2015 16:51)michal_olga napisał(a):
(15-01-2015 16:14)steel123 napisał(a): Chciałbym uzyskać od was informacje, promuje ktoś program filmy online?
jak mam niby mieć stronę z filmami skoro 10linków to jest maksymalna ilość? to co wrzuce 10filmow i tyle z roboty?
Przydalaby sie wieksza liczba no ale ja robie 9 tytulowych a 10 mam uniwersalny link druga sprawa majac 2 , 3 filmy mozna miec 200 zl dniowki . Ja np. Z jednego filmu od poczatku grudnia 2,5tys.
Zdecydowanie podcina to skrzydła wielki minus dla nich ja myślę o setkach filmów a tu możliwość stworzenia 10linków. Pierw trzeba trafić na takowy film który zacznie zarabiać, choć nie ukrywam ide na ilość a nie jakość a jeżeli by coś "siadło" to by zarabiało lepiej od pozostałych.
Nie wydaje wam się, że leadmore nie dostosował się do nowej ustawy o praw konsumenckich z 25 grudnia ? Przynajmniej ja nie zauważyłem żadnych zmian, np na hotcashu już nie ma subskrypcji, są tylko sms premium.
(15-01-2015 17:09)Mafialt napisał(a): Nie wydaje wam się, że leadmore nie dostosował się do nowej ustawy o praw konsumenckich z 25 grudnia ? Przynajmniej ja nie zauważyłem żadnych zmian, np na hotcashu już nie ma subskrypcji, są tylko sms premium.
nieeeeeeeeeeeeeeee!
Co nas inne serwisy, skoro tak jest to jest dobrze
(15-01-2015 17:00)steel123 napisał(a):
(15-01-2015 16:51)michal_olga napisał(a):
(15-01-2015 16:14)steel123 napisał(a): Chciałbym uzyskać od was informacje, promuje ktoś program filmy online?
jak mam niby mieć stronę z filmami skoro 10linków to jest maksymalna ilość? to co wrzuce 10filmow i tyle z roboty?
Przydalaby sie wieksza liczba no ale ja robie 9 tytulowych a 10 mam uniwersalny link druga sprawa majac 2 , 3 filmy mozna miec 200 zl dniowki . Ja np. Z jednego filmu od poczatku grudnia 2,5tys.
Zdecydowanie podcina to skrzydła wielki minus dla nich ja myślę o setkach filmów a tu możliwość stworzenia 10linków. Pierw trzeba trafić na takowy film który zacznie zarabiać, choć nie ukrywam ide na ilość a nie jakość a jeżeli by coś "siadło" to by zarabiało lepiej od pozostałych.
Ps: swoją drogą, dobre kwoty. gratuluję !
dzieki no ale masz racje ,wieksza liczba by sie przydala. I tak jeszcze w grudniu bylo max 5 linkow.
ps. Sa problemy , kody po wpisaniu numeru z orange nie przychodza , z plusa jest ok . Nie wiem jak inne sieci
Jakaś masakra od kilku dni. Konwersja spadła mi o prawie 1%, a w moim przypadku jest to cholernie odczuwalne :/
Mógłby ktoś sprawdzić, czy kody dochodzą? (play, orange, plus, t-mobile itp.)
Ja na 3 telefonach t-mobile sprawdzałem i wszystko git.
Piszcie w temacie jc