Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] » W tym temacie umieszczamy ogłoszenia poszukiwania mentora lub ogłoszenia chęci zostania mentorem

Autor Wiadomość
RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora]
Sprawdź:
Poszukuję mentora
I może tu znajdę mentora
Hej. Poszukuję mentora Wink
Hej szukam dobrego mentora proszę o pw czas 5-6 h dziennie
(19-11-2017 17:05)KamilC003 napisał(a):  Poszukuję mentora

(22-11-2017 18:47)Arielka96 napisał(a):  Hej. Poszukuję mentora Wink

(23-11-2017 19:40)xMaster223 napisał(a):  Hej szukam dobrego mentora proszę o pw czas 5-6 h dziennie

Zapraszam do mojego wątku http://zarabiam.com/Temat-Mentorowanie-p...q-a-149411
Dodatkowo zupełnie w bonusie niszę dla moich podopiecznych na grudzień 2018! Wink

[Obrazek: mentoring.png]
Glosy: Grubykesz (+1), twardy (+1)
Mogę pomóc w kryptowalutach.
Pomogę w programach HYIP pasywny stabilny procent każdego dnia Wink
Ja również poszukuję mentor. Dopiero zaczynam, i na razie działam na ankietach. Chciałbym się dowiedzieć gdzie najlepiej i jak zainwestować jakaś gotówkę
(14-12-2017 12:41)lukonh napisał(a):  Ja również poszukuję mentor. Dopiero zaczynam, i na razie działam na ankietach. Chciałbym się dowiedzieć gdzie najlepiej i jak zainwestować jakaś gotówkę
Nie wiem czemu wyzsze odpowiedzi dot hyipow i kryptowalut skoro jesteśmy w dziale subskrypcji sms? No ale cóż.

Co do twojego pytania to zapraszam do kontaktu ze mną. Wprowadzam i pomagam zaczac Wink

[Obrazek: mentoring.png]
Szukam mentora.

kiedyś działałem w easysub i wyciągałem 10k miesiecznie, ale juz nie te czasy. sprzedałem fanpagi i chce do tego wrócić.
posiadam podstawowe umiejętności, duzo wolnego czasu i zapał energii

Piotr_S, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2017.
Odpowiedz