Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cześć, na UGPT otrzymałem jakiś czas temu bana, a tak szczerze to nie wiem za co. Myślisz, że opłaca się pisać do supportu w tej sprawie, czy to normalka z tymi banami? Mój polecony też otrzymał bana. :/
zamiast UltimateGPT polecam InstaGC jest tam Minutestaff oraz Crowdflower lepiej platne niz na Clixsense. Do wyplaty jest min.$1 ale jak sie zleci 1 wyplate to pozniej idzie instant. Jak by co link w mojej sygnaturce
(23-01-2016 12:29)fabian51 napisał(a): zamiast UltimateGPT polecam InstaGC jest tam Minutestaff oraz Crowdflower lepiej platne niz na Clixsense. Do wyplaty jest min.$1 ale jak sie zleci 1 wyplate to pozniej idzie instant. Jak by co link w mojej sygnaturce
Jak mnie znowu zbanują to obiecuję, że się z Twojego linka zapiszę
Ale na razie płacą a ja bardziej uważnie robię te zadania.
Dzisiaj super !!! Dwie ankiety zaliczone plus mogłem dokończyć ankietę o kuchniach sprzed paru tygodni więc w sumie 3 zaliczone i bonus jest Takich poniedziałków więcej poproszę
(25-01-2016 09:33)mostow napisał(a): Ja przed chwilą pierwszą dziś zaliczylem: o lodówce i kuchni - trwała minutę i 0.85$ do przodu!
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Też ja miałem
Clixsense jest super. W pending czeka mi wypłata na kwotę 9,55$ a już teraz mam na koncie ponad 10$ i jak to mi przyślą to zlecam następną
Ja tasków praktycznie nbie dostaję ale z tego co mi wiadomo, to sa osoby, które robią po kilkadziesiąt dziennie !!!
Ale jak to robią to nie pytaj. Mają wyższy level niż zerowy i je dostają.