Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-04-2020 21:38)Kryspin napisał(a): dziś w ysense dostałem 54,50$ chyba za udział w forum z lutego w sumie było tam chyba z 5 zadań jestem ciekawy czy 11natinka11 dostałaś z tego % bo jestem Twoim poleconym
Wczoraj dostałam 10,8$ od login Kamilek18324 czy to Ty? Zdziwiłam się i myślałam że się pomylili i mi to i tak zabiorą
(07-04-2020 21:38)Kryspin napisał(a): dziś w ysense dostałem 54,50$ chyba za udział w forum z lutego w sumie było tam chyba z 5 zadań jestem ciekawy czy 11natinka11 dostałaś z tego % bo jestem Twoim poleconym
Wczoraj dostałam 10,8$ od login Kamilek18324 czy to Ty? Zdziwiłam się i myślałam że się pomylili i mi to i tak zabiorą
Tak to ja
Ty to masz szczęście do tych większych projektów, gratuluję i dziękuję
Tak to ja
Ty to masz szczęście do tych większych projektów, gratuluję i dziękuję
no w ysense na prawdę było spoko jeden projekt za 100$ doszło w marcu wczoraj 54.5$ z drugiego
(21-04-2020 09:40)gregory1001444 napisał(a): Jak wygląda obecnie sytuacja na rynku? Macie więcej ankiet, mniej czy może bez zmian? Chodzi mi o główne portale typu ysense, opinie.pl itp
Dużo mniej ankiet, a także spadek zarobków z poleconych o jakąś 1/3 na ysense jak nie lepiej
Witam nie ma już opcji wymiany punktów z THE PANEL STATION na Paypal? Zebrałem wystarczającą ilość punktów i nie widzę żeby taka opcja była a zawsze tam wymieniałem punkty na środki pieniężne na Paypal.
(22-04-2020 12:31)SonGoku920 napisał(a): Witam nie ma już opcji wymiany punktów z THE PANEL STATION na Paypal? Zebrałem wystarczającą ilość punktów i nie widzę żeby taka opcja była a zawsze tam wymieniałem punkty na środki pieniężne na Paypal.
(22-04-2020 12:31)SonGoku920 napisał(a): Witam nie ma już opcji wymiany punktów z THE PANEL STATION na Paypal? Zebrałem wystarczającą ilość punktów i nie widzę żeby taka opcja była a zawsze tam wymieniałem punkty na środki pieniężne na Paypal.
Niestety już nie ma takiej możliwości
Jest tylko możliwość wymiany na Prepaid Visa- Poland oraz na cele charytatywne. Co to jest to Prepaid Visa?
Niestety już nie ma takiej możliwości
Jest tylko możliwość wymiany na Prepaid Visa- Poland oraz na cele charytatywne. Co to jest to Prepaid Visa?
wujek google zawsze pomoże "Karta przedpłacona (ang. prepaid card lub stored-valued card) – rodzaj karty płatniczej, umożliwiającej dokonywanie płatności z wykorzystaniem środków pieniężnych dostępnych na przypisanym do karty rachunku płatniczym. Transakcje autoryzowane są do wysokości salda na rachunku, który należy zasilić przed użyciem karty."