Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] » W tym temacie umieszczamy ogłoszenia poszukiwania mentora lub ogłoszenia chęci zostania mentorem

Autor Wiadomość
RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora]
Sprawdź:
Panowie zapraszam do zapoznania się z moją ofertą Wink Pomysły + praca + trochę kreatywności - zarobek gwarantowany! Cool
Pozdrawiam

[Obrazek: mentoring.png]
Witam, jestem świeży w tym temacie i nie dysponuje zbyt wielką wiedzą w jego zakresie przynajmniej na ten moment szukam mentora który wprowadzi mnie w ten świat wzamian za rejestracje z reffa może coś o mnie :

-Niemal codziennie jestem dostępny przy komputerze w godzinach 12-24
-Chciałbym rozkręcić biznes do poziomiu gdzie jako tako mógłbym z niego opłacać wszystkie co miesięczne rachunki a jeśli się da więcej to jeszcze lepiej
-Oczywiście zdaje sobie sprawe że nic nie ma tak odrazu jestem bardzo cierpliwy i nie mam problemu z tym by działać dziennie na komputerze więcej niż samo "wstawienie linku"
-Aktualnie nie posiadam żadnego kapitału więc inwestycje jakiekolwiek nie wchodzą w grę

Jeśli jest ktos zaintereowany wprowadzeniem oraz poprowadzeniem mnie w tej kwestii wzamian za korzysci dla nas obu to bardzo proszę o kontakt na pw.

Pozdrawiam Smile
Poszukuję mentora. Jestem zainteresowany tylko dobrymi i sprawdzonymi sposobami, które przynoszą zysk.

Bobi2k17, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2017.
Szukam mentora, który pomógł by mi rozpoczęciu zarabiania w internecie jestem zielony z tego tematu mowie od razu pozdrawiam
Cześć Smile zapraszam do mojego tematu w dziale Wykonam Smile nawet początkujących.

Mogę pomóc w kryptowalutach. Wiem co nieco i mam czas. Jeżeli chcesz się dowiedzieć pisz na PW.
Szukam porządnego mentora który by mi pomógł rozwinąć swoje umiejętności w eforsie.
Witam, jestem tutaj nowy i także szukam mentora.
Witam Big Grin
Jestem studentem także mam sporo wolnego czasu oraz spore wydatki, chce poznać sposoby na zarobienie kasy w necie, jest to najlepsza opcja poświęcenia wolnego czasu. Wszyscy się z tym zgodzą Cool

Poszukuje Mentora który mnie pokieruje i pomoże. Z góry dzięki.
Panowie, mentoruje na eforsie więc zapraszam chętnych do mojego tematu w dziale Usługi a przy okazji do "Poradniki dot. Zarabiania w internecie " ;-)

Odpowiedz