Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[SCAM] Bux3.com oszustwo

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Hm ja dostałem 10$ w 12dni bez premium także spoko. zamiast narzekać wykorzystajcie ten czas na uzbieranie 60$ i wykupienie premium to będziecie mieli z głowy.

Ps. te 10$ wy klikałem sam na moich 33kontach nie myślałem że mi wypłaca bo w końcu można mieć tylko 1konto a jednak dostałem wypłatęBig Grin

afeks napisał(a):Hm ja dostałem 10$ w 12dni bez premium także spoko. zamiast narzekać wykorzystajcie ten czas na uzbieranie 60$ i wykupienie premium to będziecie mieli z głowy.

Ps. te 10$ wy klikałem sam na moich 33kontach nie myślałem że mi wypłaca bo w końcu można mieć tylko 1konto a jednak dostałem wypłatęBig Grin

No to jesteś oszustem. Ale z drugiej strony dziwne że tego nie zauważyli :shock: Wszystkie na tym samym ip :?:
e
Pewnie masz neostradę ?? Wykasował ciasteczka, zrobił reconnecta :/

Nie będę tego komentował ....

Afeks moze chcesz kupić konto w bux3 jest na nim 2.5$ sprzedam ci tanio ciekawe czy bedzie nadal wyplacal bux3. He.

afeks napisał(a):Hm ja dostałem 10$ w 12dni bez premium także spoko. zamiast narzekać wykorzystajcie ten czas na uzbieranie 60$ i wykupienie premium to będziecie mieli z głowy.

STARY GRATY JESTES DNBig Grin

Właźcie teraz na bux3, 8 dodatkowych linków :mrgreen:

12 dni roboczych? afeks,

czy 12 dni dni? :-)

jeśli w bux3 też masz konto "afeks" to już możesz nie dostać następnych wypłat Big Grin

w 12dni wliczając niedziele i soboty. Wtedy nie wiedziałem że nie można mieć więcej niż 1konta bo osoba od której sie dowiedziałem o buxo podobnych stronach powiedziała żebym zrobił sobie kilka kont. Konta robione z innego ip ale na niektóre wchodziłem nie rozłączając neostardy jak m i sie zapomniało. I strasznie sie zdziwiłem ze dostałem wypłatę bo nawet nie liczyłem na to byłem pewien ze jej nie otrzymam....

no to mi dzisiaj mija 12 dzień dzień :-)
Odpowiedz