Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[SCAM] Bux3.com oszustwo

Autor Wiadomość
[SCAM] Bux3.com oszustwo
Sprawdź:
Wypłata od 10$ na PP
Linków sporo dzisiaj było 10 (jak na początek to nieźle)
każdy po 1 cent.
za zapis dostajemy 5 centów

Jak jest się na stronie ma się wrażenie jakby się było w bux.to
Za poleconego chyba 100%

zapraszam: Bux3.com

Założycielem Bux3.com jest ponoć jeden z adminów bux.to, ale samo bux.to zastrzega że nie jest w żaden sposób powiązane. Chciałem zapytać czy dostał może ktoś już wypłatę w tej firmie? jest wypłacalna?

No i drugie pytanie. Bo mam problem. Kiedy próbuję wejść na stronę to wyskakuję komunikat, że coś tam zmieniany jest serwer i serwis będzie dostępny za 2 godziny. I tak od kilku dni. I to jest w ogóle jakieś oszustwo bo inni mogą wchodzić na stronę, nawet moi poleceni! Ja też mogę wchodzić, ale tylko poprzez reklamy w innych firmach, to wygląda tak jakby blokowali mój IP. Oszuści? Wie ktoś o co może chodzić?

Nie wiem skąd twoje problemy, ja też tu jestem i wszystko jest w porzadku, fakt ostatnio były problemy z serwerem czasem strona ciężko chodzi ale później wszystko jest ok. A jeżeli chodzi o wypłacalność znam osobiście osobę której jak pisze wypłacono po dwóch dniach. sam jeszcze nie uzbierałem.

Stronka już działa. Nawet trochę szybciej niż wcześniej. ;-)

Faktycznie, nawet mi już chodzi.. wcześniej przez tydzień nie mogłem wejść na stronę, ale nic nie ściemniałem, jak wchodziłem normalnie z przeglądarki to ciągle był komunikat "We're moving server we will be back in 2 hours", a w tym samym czasie przeglądałem stronę poprzez reklamę w innej firmie (czyli przez ramkę). Już chciałem rezygnować z tej firmy, ale w tej sytuacji to dalej będę klikać.

a mi strona działała cały czas

No ja wiem, że wszystkim działało normalnie, dlatego mówię że to dziwne.

ja poinformuje czy płacą bo do wypłaty brakuje mi 50 centów

mjs17, i jak?

zamówiłem 3 dni temu wypłatę zobaczymy co to będzie
Odpowiedz